Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.11.2006 21:06

Chci se optat zda poznam ze je koza brezi? je to mesic a pul po tom co kozlik skakal a rad bych vedel zda je ci neni brezi.Nijak se neprojevuje nemeci snad jen radosti kdyz me vidi a chce jist. kozel je u nich asi mesic a pul stale.

20.11.2006 21:24

farmabrno napsal(a):
Chci se optat zda poznam ze je koza brezi? je to mesic a pul po tom co kozlik skakal a rad bych vedel zda je ci neni brezi.Nijak se neprojevuje nemeci snad jen radosti kdyz me vidi a chce jist. kozel je u nich asi mesic a pul stale.

V této době by to poznal jedině vet ultrazvukem. Ale pokud je kozel s ní, je s nejvyšší pravděpodobností březí. Kozel už je v chovu vyzkoušený? Měla jsem totiž už i kozla, který plodnost ztratil, nevěřila jsem, že je to možné, nebo že si odpočine a třeba příští sezonu..., ale houby

20.11.2006 22:28

farmabrno napsal(a):

Mám zato, že pokud je březí, pak neprská. A když nezabřezne, prská v 15-25 denních intervalech. Ale opravte mě, mohu se mýlit. Jsem koza- začátečnice.

Přidejte reakci

Přidat smajlík