Musím se také podělit !!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2007 14:22

Ahojky !!!
Vloni v létě jsem pořídil kozenku a kozlíka. V pátek večer se nám narodily dvě krásný slečny !!!

20.2.2007 16:23

pepanek napsal(a):
Ahojky !!!
Vloni v létě jsem pořídil kozenku a kozlíka. V pátek večer se nám narodily dvě krásný slečny !!!

Nádhera, závidím tu jejich opravdu hnědou barvu. Budu to muset ukázat naší Jahůdce, která ne a ne tmavnout.

Neregistrovaný uživatel

20.2.2007 18:32
Neregistrovaný uživatel

berta napsal(a):
Nádhera, závidím tu jejich opravdu hnědou barvu. Budu to muset ukázat naší Jahůdce, která ne a ne tmavnout.

Omlouvám se !!
Jsem tu nový a tak rád bych se s vámi podělil o rady , zajímavosti a nápady !!!Mám pod naším domkem velkou louku a potok , pořídil jsem si dvě ovečky a již zmíněnou kozenku a kozlíka.Mají se u nás jako v ráji !!! - samé dobroty !!! Zatím scháním chytrosti z knih a od kamarádů a zatím se nám doma vede !!!!
Aještě nekolik fotek

20.2.2007 18:51

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Omlouvám se !!
Jsem tu nový a tak rád bych se s vámi podělil o rady , zajímavosti a nápady !!!Mám pod naším domkem velkou louku a potok , pořídil jsem si dvě ovečky a již zmíněnou kozenku a kozlíka.Mají se u nás jako v ráji !!! - samé dobroty !!! Zatím scháním chytrosti z knih a od kamarádů a zatím se nám doma vede !!!!
Aještě nekolik fotek

a další !!!

20.2.2007 19:14

pepanek napsal(a):
a ještě !!!

a ještě jedna !!!

22.2.2007 09:24

pepanek napsal(a):
Ahojky !!!

Včera odpoledne se nám narodila první kůzlátka - a hned tři. Na prvničku myslím velmi slušný výkon. Jsou to bohužel tři kozlíci, chtěli jsme si jedno kůzle nechat.
Ale mají se k světu! Dnes je vyfotím a přidám sem foto. Všem letošním kůzlátkům zdar!!!!!!!!!!!
Ještě máme jednu kozičku, tak třeba té se narodí kozí slečna!!!!!!!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík