Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.3.2007 17:29

...že jste na nás mysleli a že jste nám drželi palce, ono to asi pomohlo! Kutina sice pořád vypadá jako hromádka neštěstí, ale už poctivě dlabe, co jí podhodím a pilně se pase. Antibiotika sice pozdě, ale přece podaná v kombinaci s bylinkami ( nedostižná gynekologická kombinace: kontryhel, řebříček a hluchavka - vše kvetoucí natě ) působí, sice hnisáme pořád, ale hnis je jen bílý jako právě se srážející bílek a nesmrdí. Týden už máme za sebou a už vymýšlíme, jak se zkrátit cestu z pastviny přes sousedovu oplocenou zahradu a jak se dostat na ty výborné granule , kyblíku tam nahoře na poličce....

15.3.2007 17:30

jirinajanickova napsal(a):
...že jste na nás mysleli a že jste nám drželi palce, ono to asi pomohlo! Kutina sice pořád vypadá jako hromádka neštěstí, ale už poctivě dlabe, co jí podhodím a pilně se pase. Antibiotika sice pozdě, ale přece podaná v kombinaci s bylinkami ( nedostižná gynekologická kombinace: kontryhel, řebříček a hluchavka - vše kvetoucí natě ) působí, sice hnisáme pořád, ale hnis je jen bílý jako právě se srážející bílek a nesmrdí. Týden už máme za sebou a už vymýšlíme, jak se zkrátit cestu z pastviny přes sousedovu oplocenou zahradu a jak se dostat na ty výborné granule , kyblíku tam nahoře na poličce....

a jedna reklama na koncentrák

16.3.2007 13:49

jirinajanickova napsal(a):
a jedna reklama na koncentrák

Tak taky přeji hodně zdraví a jsem ráda ,ža dopadlo jak to dopadlo. Je tedy jako branka hubená ,ale to se určitě zpraví. Příští rok se vám určitě odmění zdravými kůzlatky.
Teď mám mamku v nemocnici a kéž by se o ni starali aspoň jako mi o ty kozy- je to tam hrůza.Sestřičky jsou hodné,ale některé doktory bych nakopla .Hezký víkend a hodně zdraví všem. Renata

Přidejte reakci

Přidat smajlík