Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.3.2007 22:28

Tak Lucinka dnes konečně porodila (156tý den) - úplně sama, šikulka moje.
Máme dva klučíky a mají se k světu. Rodila kolem 9.00 ráno, když jsem přišla, už jsem stihla jen odchod placenty. Jen mě udivuje toto: máme chlívek rozdělený na dvě části, v jedné spí a ve druhé má korýtko . Vůbec nespí s klukama, těm přenechala svoji "postel" a sama spává u korýtka (sláma je v obou částech), neměla by už jen kvůli kojení spávat s nimi?

28.3.2007 22:30

jani napsal(a):
Tak Lucinka dnes konečně porodila (156tý den) - úplně sama, šikulka moje.
Máme dva klučíky a mají se k světu. Rodila kolem 9.00 ráno, když jsem přišla, už jsem stihla jen odchod placenty. Jen mě udivuje toto: máme chlívek rozdělený na dvě části, v jedné spí a ve druhé má korýtko . Vůbec nespí s klukama, těm přenechala svoji "postel" a sama spává u korýtka (sláma je v obou částech), neměla by už jen kvůli kojení spávat s nimi?

dvě hoďky po porodu

28.3.2007 22:31

jani napsal(a):
dvě hoďky po porodu

odpoledne na procházce

29.3.2007 07:59

jani napsal(a):
a hurá za ní ...

Kuzlata si sama vyberou místo a koza se prizpusobí. nechci mluvit o geopatogenních zónách, ael výběr některých lehacích míst je opravdu zvláštní. i když je všude sucho a nikde není pruvan, stejně si do pár hodin po porodu vyberou a to místo pak oddržují. Jinak gratuluji, kluci jsou krásný !!!!Helena

Přidejte reakci

Přidat smajlík