Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.8.2007 14:29

Zdravím!!!
Zajímalo by mne, zda je možné využít některé preventivní metody i u koziček? Např. u králíků je to octová voda. Máte s tím někdo zkušenosti?
Znáte nějaké jiné metody, babské rady apod.?

14.8.2007 20:22

petra136 napsal(a):
Zdravím!!!
Zajímalo by mne, zda je možné využít některé preventivní metody i u koziček? Např. u králíků je to octová voda. Máte s tím někdo zkušenosti?
Znáte nějaké jiné metody, babské rady apod.?

My jako prevenci na kokcidiozu používáme výrobek Ovikvas od firmy Bodit Tachov. Podáváme do jádra kozám těsně před porodem, po porodu a později do příkrmu kůzlatům. Je to na bázi bylinek, takže žádná chemie a musím říct, že se nám to osvědčilo. Pavlína

15.8.2007 13:38

knavova napsal(a):
My jako prevenci na kokcidiozu používáme výrobek Ovikvas od firmy Bodit Tachov. Podáváme do jádra kozám těsně před porodem, po porodu a později do příkrmu kůzlatům. Je to na bázi bylinek, takže žádná chemie a musím říct, že se nám to osvědčilo. Pavlína

Jsem se mrkla na stránky a to objednáváte přímo u té firmy ,nebo máte podejce ? Je toho trochu moc . Jinak by mě zajímalo .jestli by to mohli i králíci. Díky .Renata

15.8.2007 19:58

renata napsal(a):
Jsem se mrkla na stránky a to objednáváte přímo u té firmy ,nebo máte podejce ? Je toho trochu moc . Jinak by mě zajímalo .jestli by to mohli i králíci. Díky .Renata

- Objednáváme to přímo u té firmy u pana Vajse, tel.: 603269807 nebo 374627084. Pokud má někdo jejich rozvozců cestu směrem k nám, tak nám to přímo dovezou nebo to posílájí PPL. Králíci by to pochopitelně také mohli, ale asi by bylo lepší se s panem Vajsem dohodnout na dávkování. Jinak je mohu vřele doporučit, mají prima výrobky, hlavně bylinkové, pro všechna zvířata a jsou velice solidní. Pavlína

Přidejte reakci

Přidat smajlík