Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.12.2007 15:59

Zdravím. Hledáme možné zájemce o střihačský kurs, který by se konal koncem ledna (nejspíš poslední víkend) na Špičáku na Šumavě.
Ovce budou suffolk + jejich kříženky.
Nejlépe někdo s alespoň částečnými zkušenostmi (ovce jsou březí), ale ozvěte se a dohodneme se.
Instruktoři a částečně i ubytování zajištěno...
E-mail: zazgiru@volny.cz
Karel Švarc

27.12.2007 11:59

monika s napsal(a):
Zdravím. Hledáme možné zájemce o střihačský kurs, který by se konal koncem ledna (nejspíš poslední víkend) na Špičáku na Šumavě.
Ovce budou suffolk + jejich kříženky.
Nejlépe někdo s alespoň částečnými zkušenostmi (ovce jsou březí), ale ozvěte se a dohodneme se.
Instruktoři a částečně i ubytování zajištěno...
E-mail: zazgiru@volny.cz
Karel Švarc

Vím, že teď byly zmatky s Vánoci, ale vážně nemáte nikdo zájem o tento kurs? Je po dlouhé době jediný, který bude v ZČ. A na dlouhou dobu zase pravděpodobně poslední.
Ozvěte se kdo máte zájem !

27.12.2007 13:50

monika s napsal(a):
Vím, že teď byly zmatky s Vánoci, ale vážně nemáte nikdo zájem o tento kurs? Je po dlouhé době jediný, který bude v ZČ. A na dlouhou dobu zase pravděpodobně poslední.
Ozvěte se kdo máte zájem !

No což o to, zájem by byl, ale je to hrozně brzy a moc daleko . Je to pouze víkendové (so+ne)? Jak s ubytováním a co cena? Moc díky za doplňující informace....

27.12.2007 18:24

pvc napsal(a):
No což o to, zájem by byl, ale je to hrozně brzy a moc daleko . Je to pouze víkendové (so+ne)? Jak s ubytováním a co cena? Moc díky za doplňující informace....

Petro, cena v podstatě ubytování + strava. Je to jen víkendové.
Kdo se ozve včas bude mít zajištěno poměrně levné ubytování přímo u majitele stáda.
Nejspíš by ani nebyl problém dojet k nám a jet od nás jedním autem.
Jinak víkend to bude 25- 26.1.08.
Instruktoři - Bařina V., Thierry D., Neugebauer L., Švarc K.
Kdyby Tě ještě něco zajímalo cinkni - 373/322980; 602/181673

28.12.2007 09:16

monika s napsal(a):
Petro, cena v podstatě ubytování + strava. Je to jen víkendové.
Kdo se ozve včas bude mít zajištěno poměrně levné ubytování přímo u majitele stáda.
Nejspíš by ani nebyl problém dojet k nám a jet od nás jedním autem.
Jinak víkend to bude 25- 26.1.08.
Instruktoři - Bařina V., Thierry D., Neugebauer L., Švarc K.
Kdyby Tě ještě něco zajímalo cinkni - 373/322980; 602/181673

Dobrý den, já bych měl zájem o střihačský kurz, ovšem jsem ze severní moravy a na Špičák to mám trochu z ruky, v novém zpravodaji je termín střihačského kurzu kolem 19. února jež se má konat na Zlobici. Ten Váš kurz tam není vůbec zmíněný. Vy píšete, že už delší dobu nic nebude, tak jak je to prosím, nerad bych něco zmeškal. Díky

Neregistrovaný uživatel

28.12.2007 10:39
Neregistrovaný uživatel

koja napsal(a):
Dobrý den, já bych měl zájem o střihačský kurz, ovšem jsem ze severní moravy a na Špičák to mám trochu z ruky, v novém zpravodaji je termín střihačského kurzu kolem 19. února jež se má konat na Zlobici. Ten Váš kurz tam není vůbec zmíněný. Vy píšete, že už delší dobu nic nebude, tak jak je to prosím, nerad bych něco zmeškal. Díky

Kursy co jsou uvedené ve Zpravodaji samozřejmě platí - já myslela, že nebude v ZČ - právě, že je vše na Moravě - tak tady mají příležitost i Češi
Kurs na Špičáku byl uspořádán na poslední chvíli - proto ve Zpravodaji není.
S termínem se bohužel nedá hýbat - ovce se na jaře budou bahnit.

ještě pár upřesňujících informací
termín – 25 - 26.1.2008
ubytování dle počtu zájemců u majitele stáda, popř. blízkém sousedství (pension, hotel)
instruktoři : Bařina V.; Thierry D.; Neugebauer L.; Švarc K.
možnost zaučení stříže na střihačském vozíku (Neugebauer L.)
stravování v hotelu

cena v podstatě za ubytování a stravu...

30.12.2007 22:13

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Kursy co jsou uvedené ve Zpravodaji samozřejmě platí - já myslela, že nebude v ZČ - právě, že je vše na Moravě - tak tady mají příležitost i Češi
Kurs na Špičáku byl uspořádán na poslední chvíli - proto ve Zpravodaji není.
S termínem se bohužel nedá hýbat - ovce se na jaře budou bahnit.

ještě pár upřesňujících informací
termín – 25 - 26.1.2008
ubytování dle počtu zájemců u majitele stáda, popř. blízkém sousedství (pension, hotel)
instruktoři : Bařina V.; Thierry D.; Neugebauer L.; Švarc K.
možnost zaučení stříže na střihačském vozíku (Neugebauer L.)
stravování v hotelu

cena v podstatě za ubytování a stravu...

posouvám ať to nezapadne

9.1.2008 22:21

monika s napsal(a):
posouvám ať to nezapadne

Opět posouvám a lákám na poslední volná místa tohoto kurzu, pokud někdo máte zájem, ozvěte se na výše uvedené telefony...

15.1.2008 09:13

monika s napsal(a):
Opět posouvám a lákám na poslední volná místa tohoto kurzu, pokud někdo máte zájem, ozvěte se na výše uvedené telefony...

Naposledy posouvám a inzeruji poslední dvě volná místa na tomto kursu. Kontaktní telefon 373/322980, 602/441673, nebo kontakty uedené výše.

15.1.2008 09:13

monika s napsal(a):
Naposledy posouvám a inzeruji poslední dvě volná místa na tomto kursu. Kontaktní telefon 373/322980, 602/441673, nebo kontakty uedené výše.

Chybka se vloudila - mobil je 602/441723 !!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík