Zdravím. Hledáme možné zájemce o střihačský kurs, který by se konal koncem ledna (nejspíš poslední víkend) na Špičáku na Šumavě.
Ovce budou suffolk + jejich kříženky.
Nejlépe někdo s alespoň částečnými zkušenostmi (ovce jsou březí), ale ozvěte se a dohodneme se.
Instruktoři a částečně i ubytování zajištěno...
E-mail: zazgiru@volny.cz
Karel Švarc
monika s
napsal(a):
Zdravím. Hledáme možné zájemce o střihačský kurs, který by se konal koncem ledna (nejspíš poslední víkend) na Špičáku na Šumavě.
Ovce budou suffolk + jejich kříženky.
Nejlépe někdo s alespoň částečnými zkušenostmi (ovce jsou březí), ale ozvěte se a dohodneme se.
Instruktoři a částečně i ubytování zajištěno...
E-mail: zazgiru@volny.cz
Karel Švarc
Vím, že teď byly zmatky s Vánoci, ale vážně nemáte nikdo zájem o tento kurs? Je po dlouhé době jediný, který bude v ZČ. A na dlouhou dobu zase pravděpodobně poslední.
Ozvěte se kdo máte zájem !
monika s
napsal(a):
Vím, že teď byly zmatky s Vánoci, ale vážně nemáte nikdo zájem o tento kurs? Je po dlouhé době jediný, který bude v ZČ. A na dlouhou dobu zase pravděpodobně poslední.
Ozvěte se kdo máte zájem !
No což o to, zájem by byl, ale je to hrozně brzy a moc daleko . Je to pouze víkendové (so+ne)? Jak s ubytováním a co cena? Moc díky za doplňující informace....
pvc
napsal(a):
No což o to, zájem by byl, ale je to hrozně brzy a moc daleko . Je to pouze víkendové (so+ne)? Jak s ubytováním a co cena? Moc díky za doplňující informace....
Petro, cena v podstatě ubytování + strava. Je to jen víkendové.
Kdo se ozve včas bude mít zajištěno poměrně levné ubytování přímo u majitele stáda.
Nejspíš by ani nebyl problém dojet k nám a jet od nás jedním autem.
Jinak víkend to bude 25- 26.1.08.
Instruktoři - Bařina V., Thierry D., Neugebauer L., Švarc K.
Kdyby Tě ještě něco zajímalo cinkni - 373/322980; 602/181673
monika s
napsal(a):
Petro, cena v podstatě ubytování + strava. Je to jen víkendové.
Kdo se ozve včas bude mít zajištěno poměrně levné ubytování přímo u majitele stáda.
Nejspíš by ani nebyl problém dojet k nám a jet od nás jedním autem.
Jinak víkend to bude 25- 26.1.08.
Instruktoři - Bařina V., Thierry D., Neugebauer L., Švarc K.
Kdyby Tě ještě něco zajímalo cinkni - 373/322980; 602/181673
Dobrý den, já bych měl zájem o střihačský kurz, ovšem jsem ze severní moravy a na Špičák to mám trochu z ruky, v novém zpravodaji je termín střihačského kurzu kolem 19. února jež se má konat na Zlobici. Ten Váš kurz tam není vůbec zmíněný. Vy píšete, že už delší dobu nic nebude, tak jak je to prosím, nerad bych něco zmeškal. Díky
Neregistrovaný uživatel

koja
napsal(a):
Dobrý den, já bych měl zájem o střihačský kurz, ovšem jsem ze severní moravy a na Špičák to mám trochu z ruky, v novém zpravodaji je termín střihačského kurzu kolem 19. února jež se má konat na Zlobici. Ten Váš kurz tam není vůbec zmíněný. Vy píšete, že už delší dobu nic nebude, tak jak je to prosím, nerad bych něco zmeškal. Díky
Kursy co jsou uvedené ve Zpravodaji samozřejmě platí - já myslela, že nebude v ZČ - právě, že je vše na Moravě - tak tady mají příležitost i Češi
Kurs na Špičáku byl uspořádán na poslední chvíli - proto ve Zpravodaji není.
S termínem se bohužel nedá hýbat - ovce se na jaře budou bahnit.
ještě pár upřesňujících informací
termín – 25 - 26.1.2008
ubytování dle počtu zájemců u majitele stáda, popř. blízkém sousedství (pension, hotel)
instruktoři : Bařina V.; Thierry D.; Neugebauer L.; Švarc K.
možnost zaučení stříže na střihačském vozíku (Neugebauer L.)
stravování v hotelu
cena v podstatě za ubytování a stravu...
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kursy co jsou uvedené ve Zpravodaji samozřejmě platí - já myslela, že nebude v ZČ - právě, že je vše na Moravě - tak tady mají příležitost i Češi
Kurs na Špičáku byl uspořádán na poslední chvíli - proto ve Zpravodaji není.
S termínem se bohužel nedá hýbat - ovce se na jaře budou bahnit.
ještě pár upřesňujících informací
termín – 25 - 26.1.2008
ubytování dle počtu zájemců u majitele stáda, popř. blízkém sousedství (pension, hotel)
instruktoři : Bařina V.; Thierry D.; Neugebauer L.; Švarc K.
možnost zaučení stříže na střihačském vozíku (Neugebauer L.)
stravování v hotelu
cena v podstatě za ubytování a stravu...
posouvám ať to nezapadne