memmory
napsal(a):
Já ovečky nemám ale občas fotím :-)
Quessantske ovecky
memmory
napsal(a):
náš půlroční beránek Hurvínek
jitka2
napsal(a):
náš půlroční beránek Hurvínek
a ještě jednou Hurvínek
klarazelenkova
napsal(a):
Taky se pochlubím ovečkama
quessanťák s bilou
memmory
napsal(a):
zasloužílá matka
memmory
napsal(a):
její poslední trojčátka
hankakoska
napsal(a):
její poslední trojčátka
vzadu uprostřed Ivan, vedoucí stáda
protože on je šéf, on je king,.............
, a vpředu se žlutou naušnicí Eluška, která už má snad 100let už má odpracováno,takže je v zaslouženém ovčím důchodě
hankakoska
napsal(a):
vzadu uprostřed Ivan, vedoucí stáda
protože on je šéf, on je king,.............
, a vpředu se žlutou naušnicí Eluška, která už má snad 100let už má odpracováno,takže je v zaslouženém ovčím důchodě
tohle je adélka a ta dneska dědovi řekla, že by si moc přála kozla, ten jí na to ale řekl, že žádný kozel nebude, páč smrdí
, ale až se narodí jehňátka tak jedno dostane
hankakoska
napsal(a):
tohle je adélka a ta dneska dědovi řekla, že by si moc přála kozla, ten jí na to ale řekl, že žádný kozel nebude, páč smrdí
, ale až se narodí jehňátka tak jedno dostane
ovečky se dneska byly provětrat,venčíme je jak psi, každý de jdou tak 3 hodiny ven podle toho jak je hezky
hankakoska
napsal(a):
ovečky se dneska byly provětrat,venčíme je jak psi, každý de jdou tak 3 hodiny ven podle toho jak je hezky
u romanovky čekáme každým dnem jehňátka
hankakoska
napsal(a):
u romanovky čekáme každým dnem jehňátka
na jaro bych si chtěla pořídit beránka zwartbles,tak kdyby,někdo prodával tak v březnu, nebo dubnu za přijatelnou cenu, tak jsem zájemce. Nebo můžu vyměnit za beránka, nebo jehnici, podle toho o budete mít zájem. okolí Op,Br
hankakoska
napsal(a):
na jaro bych si chtěla pořídit beránka zwartbles,tak kdyby,někdo prodával tak v březnu, nebo dubnu za přijatelnou cenu, tak jsem zájemce. Nebo můžu vyměnit za beránka, nebo jehnici, podle toho o budete mít zájem. okolí Op,Br
trojčátka