ahoj, tak film mám již pár dní vyvolán, ale zase jsem se nedostala k PC...
Ferda pije jak o závod, třeba i minutu a je schopen skoro úplně vyprázdnit polovinu vemene... Bohužel maminka má na vemeni nějakou vyrážku a stroupky, tak se musím zeptat pana MVDr. (kerej je eště neviděl, ale chystám se na to odčervení) - naštěstí v sání a tvorbě mléka to nebrání, připadá mi to místy jako povrchový zánět kůže... Nafocený to nemám. Na foto je Ferdíkovi pár dní, dnes už 2týdny a rašej mu růžky - trká
klihostezka
napsal(a):
Ferda pije jak o závod, třeba i minutu a je schopen skoro úplně vyprázdnit polovinu vemene... Bohužel maminka má na vemeni nějakou vyrážku a stroupky, tak se musím zeptat pana MVDr. (kerej je eště neviděl, ale chystám se na to odčervení) - naštěstí v sání a tvorbě mléka to nebrání, připadá mi to místy jako povrchový zánět kůže... Nafocený to nemám. Na foto je Ferdíkovi pár dní, dnes už 2týdny a rašej mu růžky - trká
Ferda na slámě /mám všechny ty fotky rozmazaný, tož se omlouvám za nekvalitu/
klihostezka
napsal(a):
Ferda na slámě /mám všechny ty fotky rozmazaný, tož se omlouvám za nekvalitu/
S mamkou...
klihostezka
napsal(a):
S mamkou...
... první skoky na skalách jsou nejisté
klihostezka
napsal(a):
... první skoky na skalách jsou nejisté
... jsem kozlik, né králik!
klihostezka
napsal(a):
... jsem kozlik, né králik!
Nechám se i chovat, ale na pekáč nechci!! Kdo jen si mě vezme???
klihostezka
napsal(a):
Nechám se i chovat, ale na pekáč nechci!! Kdo jen si mě vezme???
...na nožkách se sotva udržím, ale šplhat na mámu, tojo
klihostezka
napsal(a):
...na nožkách se sotva udržím, ale šplhat na mámu, tojo
.. a poslední - rychle pryyyč!!!
klihostezka
napsal(a):
Ahoj Irenko.
Tak ještě jednou mooooooc gratulujeme. Ferdík je krásný. Kdybych neměla svého Maxíka, tak by šel k nám, jenže Maxík je manželův miláček.
Tak přejeme Ferdíkovi ať najde hodné majitele-kamarády a Vám ať dělá jen radost.
Petra + 2 stále těhulky
hehe
napsal(a):
Klihostezko gratuluji moc a moc...
Teď přichází ta doba připitomělých úsměvů ..
A tak se zastavíš v běhu a čas stojí a neubližuje a člověk se usmívá se a nějak je všechno lehčí ....Blažená doba mláďátek . Helena
Hehe a Petro, děkujem
Gratulace náleží kozí mamině!
Zítra by je měl přijít dr. Svoboda odčervit a kouknout se koze na puntíkaté vemeno (má nějakou divnou vyrážku a stroupky, ale hlavně že kojí).
Zdravím, i kozenky (a Maxíka, je to fešák, i když tvrdíš, že se nerad fotí;)))
klihostezka
napsal(a):
Hehe a Petro, děkujem
Gratulace náleží kozí mamině!
Zítra by je měl přijít dr. Svoboda odčervit a kouknout se koze na puntíkaté vemeno (má nějakou divnou vyrážku a stroupky, ale hlavně že kojí).
Zdravím, i kozenky (a Maxíka, je to fešák, i když tvrdíš, že se nerad fotí;)))
Ahojky.
Doufám, že budeš mít s panem Svobodou stejně milé pořízení jako my. Tedy u nás byl pan Svoboda starší. Opravdu moc milý pan doktor.
Petra
petravavro
napsal(a):
Ahojky.
Doufám, že budeš mít s panem Svobodou stejně milé pořízení jako my. Tedy u nás byl pan Svoboda starší. Opravdu moc milý pan doktor.
Petra
JO
Dnes tu byl, 200 peněz za cestu i injekci obou dvou - kozy i kozlíka!!
tipovala bych věk tak 35, tudíž to asi byl syn. vemeno prý mám mazat měsíčkovou mastí, raději nic jiného, asi reakce na podestýlku...
dík a mějte se, těhulky
(jinak co chodím do práce, jsem zcela grogy a nic nestíhám...)
klihostezka
napsal(a):
JO
Dnes tu byl, 200 peněz za cestu i injekci obou dvou - kozy i kozlíka!!
tipovala bych věk tak 35, tudíž to asi byl syn. vemeno prý mám mazat měsíčkovou mastí, raději nic jiného, asi reakce na podestýlku...
dík a mějte se, těhulky
(jinak co chodím do práce, jsem zcela grogy a nic nestíhám...)
Tak to byl určitě syn.
Jinak my už máme jen jednu těhulku. Mám 2 krásné kozlíky. Fotky jsou na moderce - Petra + těhulka + dvojnásobná mamina nebo je máme na webu.
Jsem ráda, že se klan MVDr. Svobodů osvědčil.
Petra