knavova
napsal(a):
Oproti včerejší divočině, dnes u nás vysvitlo sluníčko.
I kozlí kluci si to užívali.
knavova
napsal(a):
Hurá na špacír.
knavova
napsal(a):
Kde mám maminku?
jirkas
napsal(a):
Po velikonocích zdraví všechna zvířátka i lidičky u vás na farmě Jirka.Po návštěvě u vás,jsem doma sdělil,že jestli budu někdy chovat další druh,tak jedině buráky.Ty Vaše kůzlata jsem totiž neměl nikdy vidět.![]()
Já už mám stádečko také kompletní.
Také zdravím. Jsem ráda, že se prťata líbí, jsou to moje zlatíčka. Nás ještě čeká druhá vlna porodů u tak zvaných koz "obyčejných"
Ještě by mělo rodit 13 kousků, takže už zase hlídáme a po nocích tápu v noční košili po areálu. Jinak nic si z toho nedělejte, mně zase čekají ty vaše holandské. A ještě novinka, pořídíme si do naší zoo pávy. Pavlína
knavova
napsal(a):
Také zdravím. Jsem ráda, že se prťata líbí, jsou to moje zlatíčka. Nás ještě čeká druhá vlna porodů u tak zvaných koz "obyčejných"
Ještě by mělo rodit 13 kousků, takže už zase hlídáme a po nocích tápu v noční košili po areálu. Jinak nic si z toho nedělejte, mně zase čekají ty vaše holandské. A ještě novinka, pořídíme si do naší zoo pávy. Pavlína
Krásný kůzlátka, chtěl jsem poprosit o informaci, jsou taky buráci taky tak umečený jako kamerunky? Choval jsem kamerunky a sousedi už z dálky , když jsem přicházel z práce na mne zlostně mečeli. A co kozlík,kamerunák moc navoněnej nebyl zkrátka šlo to co burák? Díky David
puffer
napsal(a):
Krásný kůzlátka, chtěl jsem poprosit o informaci, jsou taky buráci taky tak umečený jako kamerunky? Choval jsem kamerunky a sousedi už z dálky , když jsem přicházel z práce na mne zlostně mečeli. A co kozlík,kamerunák moc navoněnej nebyl zkrátka šlo to co burák? Díky David
Ahojky!!!
Řekla bych, že buráci tak umečení nejsou - ale je to zvíře od zvířete. Já mám celé stádo tak nějak v klidu, ale jak mě zmerčí Zuzana je zle.
No něco jiného je, když jdu s krmením, to se ozvou všechny.
Burští chlapáci taky nejsou tolik cítit jako hnědý nebo bílý, dá se to přežít.
puffer
napsal(a):
Ta hlasitost je opravdu spíš povahou, než plemenem. Burek máme 5 a pouze jedna je pořád slyšet, jen se něco šustne. Naopak máme 3 kamerunky a o těch není celý den vědět. A kozlíci? Smrdí jen když se prskají kozy, to se parfémují. Máme ještě plemeňáka hnědého a není v nich rozdíl. Ba ne je, na těch burácích je to i vidět, na hnědém to zanikne.
Pavlína