Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2008 22:17

Oproti včerejší divočině, dnes u nás vysvitlo sluníčko.

24.3.2008 22:18

knavova napsal(a):

I kozlí kluci si to užívali.

24.3.2008 22:19

knavova napsal(a):

Hurá na špacír.

24.3.2008 22:20

knavova napsal(a):

Kde mám maminku?

25.3.2008 06:41

knavova napsal(a):
Kde mám maminku?

Po velikonocích zdraví všechna zvířátka i lidičky u vás na farmě Jirka.Po návštěvě u vás,jsem doma sdělil,že jestli budu někdy chovat další druh,tak jedině buráky.Ty Vaše kůzlata jsem totiž neměl nikdy vidět.
Já už mám stádečko také kompletní.

25.3.2008 09:03

jirkas napsal(a):
Po velikonocích zdraví všechna zvířátka i lidičky u vás na farmě Jirka.Po návštěvě u vás,jsem doma sdělil,že jestli budu někdy chovat další druh,tak jedině buráky.Ty Vaše kůzlata jsem totiž neměl nikdy vidět.
Já už mám stádečko také kompletní.

Také zdravím. Jsem ráda, že se prťata líbí, jsou to moje zlatíčka. Nás ještě čeká druhá vlna porodů u tak zvaných koz "obyčejných" Ještě by mělo rodit 13 kousků, takže už zase hlídáme a po nocích tápu v noční košili po areálu. Jinak nic si z toho nedělejte, mně zase čekají ty vaše holandské. A ještě novinka, pořídíme si do naší zoo pávy. Pavlína

25.3.2008 14:57

knavova napsal(a):
Také zdravím. Jsem ráda, že se prťata líbí, jsou to moje zlatíčka. Nás ještě čeká druhá vlna porodů u tak zvaných koz "obyčejných" Ještě by mělo rodit 13 kousků, takže už zase hlídáme a po nocích tápu v noční košili po areálu. Jinak nic si z toho nedělejte, mně zase čekají ty vaše holandské. A ještě novinka, pořídíme si do naší zoo pávy. Pavlína

Krásný kůzlátka, chtěl jsem poprosit o informaci, jsou taky buráci taky tak umečený jako kamerunky? Choval jsem kamerunky a sousedi už z dálky , když jsem přicházel z práce na mne zlostně mečeli. A co kozlík,kamerunák moc navoněnej nebyl zkrátka šlo to co burák? Díky David

25.3.2008 16:59

puffer napsal(a):
Krásný kůzlátka, chtěl jsem poprosit o informaci, jsou taky buráci taky tak umečený jako kamerunky? Choval jsem kamerunky a sousedi už z dálky , když jsem přicházel z práce na mne zlostně mečeli. A co kozlík,kamerunák moc navoněnej nebyl zkrátka šlo to co burák? Díky David

Ahojky!!!
Řekla bych, že buráci tak umečení nejsou - ale je to zvíře od zvířete. Já mám celé stádo tak nějak v klidu, ale jak mě zmerčí Zuzana je zle. No něco jiného je, když jdu s krmením, to se ozvou všechny. Burští chlapáci taky nejsou tolik cítit jako hnědý nebo bílý, dá se to přežít.

25.3.2008 22:59

puffer napsal(a):

Ta hlasitost je opravdu spíš povahou, než plemenem. Burek máme 5 a pouze jedna je pořád slyšet, jen se něco šustne. Naopak máme 3 kamerunky a o těch není celý den vědět. A kozlíci? Smrdí jen když se prskají kozy, to se parfémují. Máme ještě plemeňáka hnědého a není v nich rozdíl. Ba ne je, na těch burácích je to i vidět, na hnědém to zanikne. Pavlína

Přidejte reakci

Přidat smajlík