POZOR Tipovací soutěž!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2008 11:45

Vkládám foto naší romanovské ovce. Termín porodu je 15.4.2008. Vemínko a zevní rodidla jsou nalitá již 3 týdny. Ovce se každý den tváří jako že by se mohlo něco narodit a pak se namáhavě zvedne a jse se zase nacpat k balíku. Můžete si tipnout, kolik jehňat bude mít. Předloni měla dvě a loni jedno.

3.4.2008 11:48

ovecka napsal(a):
Vkládám foto naší romanovské ovce. Termín porodu je 15.4.2008. Vemínko a zevní rodidla jsou nalitá již 3 týdny. Ovce se každý den tváří jako že by se mohlo něco narodit a pak se namáhavě zvedne a jse se zase nacpat k balíku. Můžete si tipnout, kolik jehňat bude mít. Předloni měla dvě a loni jedno.

U balíku, pro porovnání velikosti . Dana

3.4.2008 11:49

ovecka napsal(a):

Další, porovnejte s mladou ovečkou. Dana

3.4.2008 11:49

ovecka napsal(a):

A poslední nápověda. Ovečka vlevo měla dnes dvojčátka. Dana

3.4.2008 11:51

ovecka napsal(a):

Doufám, že se v hojném počtu zúčastníte tipování a zároveň nám budete držet palce, aby porod proběhl normálně. Dana

3.4.2008 12:08

ovecka napsal(a):
Doufám, že se v hojném počtu zúčastníte tipování a zároveň nám budete držet palce, aby porod proběhl normálně. Dana

hlasuju pro tři velký

co dostane výherce jehně???

Radek

3.4.2008 13:03

radekpospisil napsal(a):
hlasuju pro tři velký

co dostane výherce jehně???

Radek

Já typuji taky 3 ks. Renata
Naše romanovka má taky pokaždé trojčata. Chtělo by to vidět berana.

3.4.2008 14:08

renata napsal(a):
Já typuji taky 3 ks. Renata
Naše romanovka má taky pokaždé trojčata. Chtělo by to vidět berana.

tak tipuju taky 3 kousky a hlavně držím palce. a dodejte sem fota narozených jehňátekanicka

3.4.2008 14:58

ovecka napsal(a):

Tak já budu megaloman a tipuju čtyřčátka!!!

3.4.2008 15:31

petra136 napsal(a):
Tak já budu megaloman a tipuju čtyřčátka!!!

A já budu hnusná a nepřející a tipuju dvojčata - dva klacky jak nohy ( když se tak zahledíme do minulosti... )

3.4.2008 16:29

ovecka napsal(a):

Já si zamlouvám první cenu, protože se určitě trefím.
Tip - jedno až šest kousků.
Ludmila

3.4.2008 20:38

jirinajanickova napsal(a):
A já budu hnusná a nepřející a tipuju dvojčata - dva klacky jak nohy ( když se tak zahledíme do minulosti... )

Hlavně ať to není jedináček . Mírná zima, neomezený přísun žrádla, klídek... brrr. Samé hrozné představy mě napadají. Přeji trojčata, lépe čtyři macky.. Helena

3.4.2008 20:56

hehe napsal(a):
Hlavně ať to není jedináček . Mírná zima, neomezený přísun žrádla, klídek... brrr. Samé hrozné představy mě napadají. Přeji trojčata, lépe čtyři macky.. Helena

No já teda nevím kolik, ale vypadá to, že už by si pomalu měla dávat pozor při upšouknutí Jirka

3.4.2008 21:44

georg napsal(a):
No já teda nevím kolik, ale vypadá to, že už by si pomalu měla dávat pozor při upšouknutí Jirka

Já typuji 5 kousků a hlavně aby byla zdravá a vše v pohodě .Renda

4.4.2008 08:20

ovecka napsal(a):

Děkuji všem za tipy a povzbuzení. Bohužel mám sama strach, že to bude jeden nebo dva mackové a těžký porod. No budu doufat. Jo a k tomu upšouknutí, když leží, tak má skoro vidět kopýtka a je napůl otevřená. Dana

4.4.2008 08:33

ovecka napsal(a):

Ctěli jste vidět berana. 100% SF, 4 roky. Stav Dana

4.4.2008 12:34

ovecka napsal(a):

No je to fešák. Stále typuji 3. A nebojte se . Já mám ovce taky vypasené a některé jehně bylo veliké a druhé normální velikosti. Vše bude určitě ok. Romanovky rodí dobře. Renata

7.4.2008 11:19

ovecka napsal(a):

Průběžné hlášení: STÁLE NIC . Dana

7.4.2008 12:06

ovecka napsal(a):
Průběžné hlášení: STÁLE NIC . Dana

Tak si myslím,že budou 4.A moc vám to přeji.Hlavně at je vše v pořádku a v pohodě.Přeji moc radosti s malýma a ovečka mamka at to svládne.

11.4.2008 15:18

roza napsal(a):
Tak si myslím,že budou 4.A moc vám to přeji.Hlavně at je vše v pořádku a v pohodě.Přeji moc radosti s malýma a ovečka mamka at to svládne.

Tipla bych si na trojčataHlavně atˇ holka dobře odrodí a jehnˇata jsou v pohodě.Tatˇka je fakt fešák,jako kdybych viděla našeho Matěje,i ten zvonek měl stejný,bohužel jsme ho loni museli dát na jatka,byl to zmetek zákeřnej a měl spadeno hlavně na děti a mojí maličkost

14.4.2008 08:46

klarazelenkova napsal(a):
Tipla bych si na trojčataHlavně atˇ holka dobře odrodí a jehnˇata jsou v pohodě.Tatˇka je fakt fešák,jako kdybych viděla našeho Matěje,i ten zvonek měl stejný,bohužel jsme ho loni museli dát na jatka,byl to zmetek zákeřnej a měl spadeno hlavně na děti a mojí maličkost

Tak jak to vypadá s budoucí maminou pořád nic termín se pomalu blíží to jsem zvědavá jak to dopadne a pořád držím palce

14.4.2008 10:42

ovecka napsal(a):

TIPY UKONČENY! V pátek k večeru se narodila TROJČÁTKA. Samí kluci jako buci - 3,60-3,80-4,00 kg. To je jehněčiny najednou. Všichni v pohodě. Gratuluji Roze, Renatě, Aničce a Radkovi za správné tipy. Vzhledem k tomu, že výhercůje více než jehňat, nebudou ceny věcné ale jen virtuální . Každý si může stáhnout foto a své jehně si vybrat sám. Dana

14.4.2008 10:43

ovecka napsal(a):
TIPY UKONČENY! V pátek k večeru se narodila TROJČÁTKA. Samí kluci jako buci - 3,60-3,80-4,00 kg. To je jehněčiny najednou. Všichni v pohodě. Gratuluji Roze, Renatě, Aničce a Radkovi za správné tipy. Vzhledem k tomu, že výhercůje více než jehňat, nebudou ceny věcné ale jen virtuální . Každý si může stáhnout foto a své jehně si vybrat sám. Dana

Krmení dravé zvěře

14.4.2008 10:44

ovecka napsal(a):

Fronta na krmení

14.4.2008 13:21

ovecka napsal(a):
Fronta na krmení

Ufff. tak to dobře dopadlo, gratuluji moc a moc... Helena

14.4.2008 13:39

hehe napsal(a):
Ufff. tak to dobře dopadlo, gratuluji moc a moc... Helena

No vida tak jsem se trefilaa co porod asi vpohodě když nepíšete žádné hrůzy jinak gratuluji at se chlapíci drží Anička

Přidejte reakci

Přidat smajlík