Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2008 09:21

alaska napsal(a):

Jsem po ránu zpitomělá a tak když už jsem to roztáhla po půl moderce přidám jární pozdrav i od nás ZuzzkaAlaskafarm

4.4.2008 09:23

alaska napsal(a):
Jsem po ránu zpitomělá a tak když už jsem to roztáhla po půl moderce přidám jární pozdrav i od nás ZuzzkaAlaskafarm

4.4.2008 09:44

alaska napsal(a):

a trošku jiné zvířátko-nový přírustek u nás na farmě

4.4.2008 12:36

alaska napsal(a):
a trošku jiné zvířátko-nový přírustek u nás na farmě

Ta anglonubiátka vypadají jako z hvězdných válek. Jsou krásná a kravka taky. Blahopřeji. Renata

5.4.2008 09:17

renata napsal(a):
Ta anglonubiátka vypadají jako z hvězdných válek. Jsou krásná a kravka taky. Blahopřeji. Renata

No to jsou krásní plyšáčci Mě se hlavně líbí to hnědý kůzlátko s těma bílýma flekama
A můžu se zeptat co to máte za plemeno kravičky? Vůbec se v nich nevyznám a ta vaše má moc pěknou hlavu Do budoucna bych si jednu taky moc přála
Hana zvířatomil

6.4.2008 10:28

zviratomill napsal(a):
No to jsou krásní plyšáčci Mě se hlavně líbí to hnědý kůzlátko s těma bílýma flekama
A můžu se zeptat co to máte za plemeno kravičky? Vůbec se v nich nevyznám a ta vaše má moc pěknou hlavu Do budoucna bych si jednu taky moc přála
Hana zvířatomil

Jerseyka jak vyšitá , že jo?

7.4.2008 10:57

solmus napsal(a):
Jerseyka jak vyšitá , že jo?

Jo i né.Byla koupená i inzerovaná jako jersey,ale v papírech má matka X 100%(jerseyka zřejmě bez původu) a otec P 100%,tedy piemontese,masňák-výsledek kráva vypadající jako jersey,dojící v polovině březosti 7-8 l vynikajícího mléka,výška 130 cm,délka 350 cm,váha cca podle tabulek 520-550 kg.Drobeček.Přidám foto naší druhé krávy ,tele 100% jersey.Zuzka Alaskafarm

Přidejte reakci

Přidat smajlík