Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2008 10:13

prosím, koukněte, co by to mohlo být (omlouvám se za rozmazanou fotku) + uvítám nápad na účinné řešení
Hanka

24.4.2008 10:18

hannah napsal(a):
prosím, koukněte, co by to mohlo být (omlouvám se za rozmazanou fotku) + uvítám nápad na účinné řešení
Hanka

ještě jeden obrázek

24.4.2008 10:36

hannah napsal(a):
ještě jeden obrázek

No dodala bych přiměřeně minerály a nastříkala biokilem. Může mít všenky.Skoro to vypadá jako vydřené od drbání. Ale jeto můj názor. Ale tím vším co jsem napsala jistě nic nezhoršíte. Renata

24.4.2008 11:46

hannah napsal(a):
ještě jeden obrázek

Přesně tak jsem si to představovala.... a radu jsem dala na nemoderce - kozí roboran, tím biokillem taky nic nezkazíte

24.4.2008 14:36

jirinajanickova napsal(a):
Přesně tak jsem si to představovala.... a radu jsem dala na nemoderce - kozí roboran, tím biokillem taky nic nezkazíte

Děkuji za obě rady, myslíte, že by šlo použít Neostomosan? Měla jsem ho na koňské všenky a jedna ampulka zbyla. Ale Biokill taky někde vyhrabu

24.4.2008 23:47

hannah napsal(a):
Děkuji za obě rady, myslíte, že by šlo použít Neostomosan? Měla jsem ho na koňské všenky a jedna ampulka zbyla. Ale Biokill taky někde vyhrabu

Neostomosan máme u koz vyzkoušený, zabírá dobře

25.4.2008 11:58

oslik napsal(a):
Neostomosan máme u koz vyzkoušený, zabírá dobře

jo na takové potvůrky je dobrý, ale nevím, jestli nemá nějakou ochrannou lhůtu na mléko

25.4.2008 12:09

jirinajanickova napsal(a):
jo na takové potvůrky je dobrý, ale nevím, jestli nemá nějakou ochrannou lhůtu na mléko

Postižená koza bude teprve za měsíc rodit, takže s mlékem není problém a kůzleti snad odvšenkování neublíží. Já ty lysiny přičítala nějaké avitaminóze, právě z důvodu březosti. Tak odvšenkuju a uvidím. Díky všem za rady.
H.

25.4.2008 22:48

hannah napsal(a):
Hanka

Mě tohle dělá jedna koza taky, vždycky kolem 3. měsíce březosti - začne jí padat srst a sem tam má i stroupy (vypadá to jako svrab), ale má to z celýho stáda jen tahle jedna. Postříkám ji Neostomosanem a je klid. Nevím jestli to je svrab nebo ne, ale má to opravdu vždycky kolem 3. měsíce. Možná hormony nebo tak něco.

Přidejte reakci

Přidat smajlík