Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2008 12:46

ahoj, tady posílám pár foteček mého prvního kůzlátka v životě, které se mi narodilo 20. v sobotu ve 4h.ráno No řekněte, není malá "Laura" nádherná a moje
Omlouvá se za kvalitu fotek, zejména ty první.Jsou focené mobilem.
Hana zvířatomil

24.4.2008 12:47

zviratomill napsal(a):
ahoj, tady posílám pár foteček mého prvního kůzlátka v životě, které se mi narodilo 20. v sobotu ve 4h.ráno No řekněte, není malá "Laura" nádherná a moje
Omlouvá se za kvalitu fotek, zejména ty první.Jsou focené mobilem.
Hana zvířatomil

druhý den po narození

24.4.2008 12:48

zviratomill napsal(a):
druhý den po narození

taky druhý den

24.4.2008 12:50

zviratomill napsal(a):
taky druhý den

druhý den

24.4.2008 12:51

zviratomill napsal(a):
druhý den

a co může být za rohem

24.4.2008 12:52

zviratomill napsal(a):
a co může být za rohem

není k sežrání

24.4.2008 13:04

zviratomill napsal(a):
není k sežrání

druhý den života

24.4.2008 13:10

zviratomill napsal(a):
druhý den života

pořád vedle maminykterá se od ní pomalu nehne na krok a to ani tady v tý době (druhej den po porodu) kdy v sobě ještě měla tu "mumii" . Tfůůůj Ale teď už je ok. Sice pořád ješt na antibioticích, ale ok.

24.4.2008 13:13

zviratomill napsal(a):
pořád vedle maminykterá se od ní pomalu nehne na krok a to ani tady v tý době (druhej den po porodu) kdy v sobě ještě měla tu "mumii" . Tfůůůj Ale teď už je ok. Sice pořád ješt na antibioticích, ale ok.

zlatíčko

24.4.2008 13:31

zviratomill napsal(a):
zlatíčko

Tohle už je focený včera. Starostlivá maminka Janička už je v pořádku a neustále bedlivě dohlíží nad svým jedináčkem

24.4.2008 13:38

zviratomill napsal(a):
Tohle už je focený včera. Starostlivá maminka Janička už je v pořádku a neustále bedlivě dohlíží nad svým jedináčkem

Janička,, teď když ztratila to břicho, zdá se mi nějaká pohublá

24.4.2008 13:51

zviratomill napsal(a):
Janička,, teď když ztratila to břicho, zdá se mi nějaká pohublá

jooo včera bylo venku taky moc pěkně, tak to byla pěkná dřina to poskakování na travičce a proto chvilka odpočinku v kočičím, pak psím , posléze prasečím, nyní kozím pelíšku, nemůže uškodit

24.4.2008 13:54

zviratomill napsal(a):
jooo včera bylo venku taky moc pěkně, tak to byla pěkná dřina to poskakování na travičce a proto chvilka odpočinku v kočičím, pak psím , posléze prasečím, nyní kozím pelíšku, nemůže uškodit

kdo m to ruší?

24.4.2008 14:02

zviratomill napsal(a):
kdo m to ruší?

když ta hlava je tak těžká

24.4.2008 15:18

zviratomill napsal(a):
když ta hlava je tak těžká

Moc krásné kůzlátko! Gratuluju !

28.4.2008 15:43

malaceskafarma napsal(a):
Moc krásné kůzlátko! Gratuluju !

Honzí děkuju! to víte moje a první, tak jsem z něj pěkně vyplácaná Trávím teď vedle ní každou volnou chviličku k nelibosti mých psů, koček a prasátka Lucinky, kteří na prcka příšerně žárlí

28.4.2008 20:25

zviratomill napsal(a):
Honzí děkuju! to víte moje a první, tak jsem z něj pěkně vyplácaná Trávím teď vedle ní každou volnou chviličku k nelibosti mých psů, koček a prasátka Lucinky, kteří na prcka příšerně žárlí

nádherná mladá dáma,zaslouží si obdiv,obzvláště jeji způsob polehávání v psém pelíšku.Naše kůzlata.když lítají přes den vemnku,nedokáží snout a pak večer se jejich ušatosti složí do sena a po večeři a celodenním zlobení řádně vytuhnou...

28.4.2008 21:45

zviratomill napsal(a):

Gratuluji Haničko, i když teda je to zásluha kozy , že jo A má cingrlátka ...krásná. v tom pelíšku je teda fakt užasná. Bude to pěknej machánek ... Helena

29.4.2008 12:56

hehe napsal(a):
Gratuluji Haničko, i když teda je to zásluha kozy , že jo A má cingrlátka ...krásná. v tom pelíšku je teda fakt užasná. Bude to pěknej machánek ... Helena

Fešanda A jak roste? Předpokládám, že už je totáálně umazlená k smrti a Hanička místo věšení prádla sedí s obrovským úsměvem a košem s ponožkama na obrubníku a nemůže se odtrhnout Milada

29.4.2008 14:12

androvamilada napsal(a):
Fešanda A jak roste? Předpokládám, že už je totáálně umazlená k smrti a Hanička místo věšení prádla sedí s obrovským úsměvem a košem s ponožkama na obrubníku a nemůže se odtrhnout Milada

Miládko, jako by jsi mne znala
Hele, kdy se stavíš, už jsme až mooooc dlouho nepokecaly A co tetování štěňat, vše ok? A ty , už je ti líp?

30.4.2008 09:04

zviratomill napsal(a):
Miládko, jako by jsi mne znala
Hele, kdy se stavíš, už jsme až mooooc dlouho nepokecaly A co tetování štěňat, vše ok? A ty , už je ti líp?

Miminka otetovaná...zatím půlka, ta starší, a druhá půlka během 14dní. Já jsem pořád na nic, musím do Hradce na infekční, jestli nemám opět toxoplazmu. Musíme přijet na to tvoje mimi Moc se na ní těším!

Přidejte reakci

Přidat smajlík