ahoj, tady posílám pár foteček mého prvního kůzlátka v životě, které se mi narodilo 20. v sobotu ve 4h.ráno No řekněte, není malá "Laura" nádherná
a moje
Omlouvá se za kvalitu fotek, zejména ty první.Jsou focené mobilem.
Hana zvířatomil
zviratomill
napsal(a):
ahoj, tady posílám pár foteček mého prvního kůzlátka v životě, které se mi narodilo 20. v sobotu ve 4h.ráno No řekněte, není malá "Laura" nádherná
a moje
Omlouvá se za kvalitu fotek, zejména ty první.Jsou focené mobilem.
Hana zvířatomil
druhý den po narození
zviratomill
napsal(a):
druhý den života
pořád vedle maminykterá se od ní pomalu nehne na krok
a to ani tady v tý době (druhej den po porodu) kdy v sobě ještě měla tu "mumii" . Tfůůůj
Ale teď už je ok. Sice pořád ješt na antibioticích, ale ok.
zviratomill
napsal(a):
pořád vedle maminykterá se od ní pomalu nehne na krok
a to ani tady v tý době (druhej den po porodu) kdy v sobě ještě měla tu "mumii" . Tfůůůj
Ale teď už je ok. Sice pořád ješt na antibioticích, ale ok.
zlatíčko
zviratomill
napsal(a):
zlatíčko
Tohle už je focený včera. Starostlivá maminka Janička už je v pořádku a neustále bedlivě dohlíží nad svým jedináčkem
zviratomill
napsal(a):
Tohle už je focený včera. Starostlivá maminka Janička už je v pořádku a neustále bedlivě dohlíží nad svým jedináčkem
Janička,, teď když ztratila to břicho, zdá se mi nějaká pohublá
zviratomill
napsal(a):
Janička,, teď když ztratila to břicho, zdá se mi nějaká pohublá
jooo včera bylo venku taky moc pěkně, tak to byla pěkná dřina to poskakování na travičce a proto chvilka odpočinku v kočičím, pak psím , posléze prasečím, nyní kozím pelíšku, nemůže uškodit
zviratomill
napsal(a):
jooo včera bylo venku taky moc pěkně, tak to byla pěkná dřina to poskakování na travičce a proto chvilka odpočinku v kočičím, pak psím , posléze prasečím, nyní kozím pelíšku, nemůže uškodit
kdo m to ruší?
zviratomill
napsal(a):
Honzí děkuju! to víte moje a první, tak jsem z něj pěkně vyplácaná Trávím teď vedle ní každou volnou chviličku
k nelibosti mých psů, koček a prasátka Lucinky, kteří na prcka příšerně žárlí
nádherná mladá dáma,zaslouží si obdiv,obzvláště jeji způsob polehávání v psém pelíšku
.Naše kůzlata.když lítají přes den vemnku,nedokáží snout a pak večer se jejich ušatosti složí do sena a po večeři a celodenním zlobení řádně vytuhnou...
zviratomill
napsal(a):
Honzí děkuju! to víte moje a první, tak jsem z něj pěkně vyplácaná Trávím teď vedle ní každou volnou chviličku
k nelibosti mých psů, koček a prasátka Lucinky, kteří na prcka příšerně žárlí
Gratuluji Haničko, i když teda je to zásluha kozy , že jo A má cingrlátka ...krásná. v tom pelíšku je teda fakt užasná. Bude to pěknej machánek ... Helena
hehe
napsal(a):
Gratuluji Haničko, i když teda je to zásluha kozy , že jo A má cingrlátka ...krásná. v tom pelíšku je teda fakt užasná. Bude to pěknej machánek ... Helena
Fešanda A jak roste? Předpokládám, že už je totáálně umazlená k smrti a Hanička místo věšení prádla sedí s obrovským úsměvem a košem s ponožkama na obrubníku a nemůže se odtrhnout
Milada
androvamilada
napsal(a):
Fešanda A jak roste? Předpokládám, že už je totáálně umazlená k smrti a Hanička místo věšení prádla sedí s obrovským úsměvem a košem s ponožkama na obrubníku a nemůže se odtrhnout
Milada
Miládko, jako by jsi mne znala
Hele, kdy se stavíš, už jsme až mooooc dlouho nepokecaly A co tetování štěňat, vše ok? A ty , už je ti líp?
zviratomill
napsal(a):
Miládko, jako by jsi mne znala
Hele, kdy se stavíš, už jsme až mooooc dlouho nepokecaly A co tetování štěňat, vše ok? A ty , už je ti líp?
Miminka otetovaná...zatím půlka, ta starší, a druhá půlka během 14dní. Já jsem pořád na nic, musím do Hradce na infekční, jestli nemám opět toxoplazmu. Musíme přijet na to tvoje mimi
Moc se na ní těším!