Začínám s chovem a mám zatím jen dva kastrované kozlíky ,další dvě kozičky budou koncem dubna.Kluci jsou nádherní mazlíci a můj výmarský ohař Ben na ně žárlí.
jirkas
napsal(a):
Začínám s chovem a mám zatím jen dva kastrované kozlíky ,další dvě kozičky budou koncem dubna.Kluci jsou nádherní mazlíci a můj výmarský ohař Ben na ně žárlí.
Ahoj, vypadají jak z pohádky. škoda že jsou kastráti, chtěla bych nechat připustit moji kamerunku. Nevíš o kozlikovi s 00?
laskominka
napsal(a):
Ahoj, vypadají jak z pohádky. škoda že jsou kastráti, chtěla bych nechat připustit moji kamerunku. Nevíš o kozlikovi s 00?
Bohužel znám jen otce našich kozlíků a ten nepřipouští kamerunské,pokud si pamatuji.Jinak je mooooc pěkná.
jirkas
napsal(a):
Bohužel znám jen otce našich kozlíků a ten nepřipouští kamerunské,pokud si pamatuji.Jinak je mooooc pěkná.
Ahoj Jirko, a může tě poprosit o info o ceně a chovateli, těhle mrňat? Když bych nesehlala kozlika na připuštění, pořídila bych si kůzle koupí. Napiš mi to na nepolapitelna@centrum.cz ,
díky Šárka
Super fotka. Kolik tak váží jeden kozlik?
Nebo, jestli máte i někdo jiný kontakt na holandského kozlíčka,kůzlata- dejte vědět.
jirkas
napsal(a):
Ahoj Šárko,kozlíci váží okolo 13kg a jsou 10 měsíců staří.
laskominka
napsal(a):
Ahoj, už jsem objevila kozlíka s oo! tak je to paráda.
Gratuluji,můžeš mě prozradit,kde žije ten kozlík?
laskominka
napsal(a):
je to nějaká vesnička za Libercem, má tam asi 4 kusy.viz fotka. za chvíli dodám.
tak snad napodruhé se už uloží.
jirkas
napsal(a):
Z této fotky to fakt nedokážu posoudit.Jinak budu asi brzy mít chovného kozlíka.Ve středu se na něj pojedu podívat.
No tak to ho hned vyfoť a fotku sem přidej. To budeš mít taky od té paní ze Slap?
laskominka
napsal(a):
No tak to ho hned vyfoť a fotku sem přidej. To budeš mít taky od té paní ze Slap?
Tak podle zbarvení co je vidět na fotce,tak to budou spíše kamerunky(možná s trochou krve holanďanek).Holandská by prý měla být aspoň z jedné čtvrtiny bílá,tak jsem to slyšel???
Toho kozlíka budu mít od člověka co je má přímo z Holandska a ruší chov.
jirkas
napsal(a):
Tak podle zbarvení co je vidět na fotce,tak to budou spíše kamerunky(možná s trochou krve holanďanek).Holandská by prý měla být aspoň z jedné čtvrtiny bílá,tak jsem to slyšel???
Toho kozlíka budu mít od člověka co je má přímo z Holandska a ruší chov.
to na fotce, to je moje Kamilka! to kamerunka je, a co všechno má ten pán co máš vyhlídlého kozlíčka na prodej? nebo mi napiš ně e-mail kontakt. dík. Protože ten pán od Liberce by chtěl kozlíka asi jen prodat, něž nechat jen připustit, jenže já bych už takhle staršího kozlika asi nechtěla, nemusel by se tolik ochočit a zvyknout si.
laskominka
napsal(a):
to na fotce, to je moje Kamilka! to kamerunka je, a co všechno má ten pán co máš vyhlídlého kozlíčka na prodej? nebo mi napiš ně e-mail kontakt. dík. Protože ten pán od Liberce by chtěl kozlíka asi jen prodat, něž nechat jen připustit, jenže já bych už takhle staršího kozlika asi nechtěla, nemusel by se tolik ochočit a zvyknout si.
Jasně ,Tvoji Kamilku už poznám.Na té předešlé fotce (od Lbc.)Ty tři hnědé s černým hřbetem budou spíše K.a ten kozlík(?),čtvrtý zleva(bílý,otočený zadkem),by mohl být H.
Pán z Benešova má snad už jen kamerunku?Opravdu nevím.Musíš číst inzeráty.Dneska je tam zase jeden z Pardubicka.Kozlíka už mám na Slapech v karanténě,zítra se na něj jedu podívat,tak udělám nějaké foto.
jirkas
napsal(a):
Jasně ,Tvoji Kamilku už poznám.Na té předešlé fotce (od Lbc.)Ty tři hnědé s černým hřbetem budou spíše K.a ten kozlík(?),čtvrtý zleva(bílý,otočený zadkem),by mohl být H.
Pán z Benešova má snad už jen kamerunku?Opravdu nevím.Musíš číst inzeráty.Dneska je tam zase jeden z Pardubicka.Kozlíka už mám na Slapech v karanténě,zítra se na něj jedu podívat,tak udělám nějaké foto.
ahoj, tak jsem volala na to Pardubicko, pošlou mi fotky e-mailem, nekonec když jsem zjistila jak je složitý na kamerunku sehnat H. kozlika, rozhodla jsme se koupit H kozičku. Měla by být černo-bílá, tak by ke Kamilce ladila
Taky jsem našla pár fotek a asi ještě 3 místa kde je chovají.
laskominka
napsal(a):
ahoj, tak jsem volala na to Pardubicko, pošlou mi fotky e-mailem, nekonec když jsem zjistila jak je složitý na kamerunku sehnat H. kozlika, rozhodla jsme se koupit H kozičku. Měla by být černo-bílá, tak by ke Kamilce ladila
Taky jsem našla pár fotek a asi ještě 3 místa kde je chovají.
taky něco kresleného
laskominka
napsal(a):
mimina a mamina
Tak jsem dneska byl za kozlíkem a kozičkami na Slapech.Chovný kozel je černo-bílý a velmi klidné povahy(Vašek).Kozičky jsou kouzelné(Julinka a Natálka).Asi si je přivezu po karanténě všechny najednou.
jirkas
napsal(a):
Tak jsem dneska byl za kozlíkem a kozičkami na Slapech.Chovný kozel je černo-bílý a velmi klidné povahy(Vašek).Kozičky jsou kouzelné(Julinka a Natálka).Asi si je přivezu po karanténě všechny najednou.
Toto byl Vašek a tady je Natálka.
laskominka
napsal(a):
ta Natálka je hodně podobná tomu kozlíčkovi co už máš, viď.
Odkud máš slíbeno to avízo na kozičku?Na Slapech taky čekají každou chvíli kůzlata.V Benešově prý mají nádherné (malé) K.kozičky a velmi levné,rušej chov.
Natálka má nádhernou masku,o dost výraznější než Dominik.Je prťavoučká a sladká,už abych jí měl doma.
jirkas
napsal(a):
Odkud máš slíbeno to avízo na kozičku?Na Slapech taky čekají každou chvíli kůzlata.V Benešově prý mají nádherné (malé) K.kozičky a velmi levné,rušej chov.
Natálka má nádhernou masku,o dost výraznější než Dominik.Je prťavoučká a sladká,už abych jí měl doma.
je to farma-firma beva invest, maj svoje stránky, je to tuším až někde na Vysočině, teď nevim přesně. viz fotka výš.
K-jsi myslel kamerunku? když já bych chtěla teda tu holandskou. I jsme se dívala na "normální" kozy, ale asi bych si nevěděla rady s dojením a taky aby netrkaly. Nebo maj i H?
laskominka
napsal(a):
je to farma-firma beva invest, maj svoje stránky, je to tuším až někde na Vysočině, teď nevim přesně. viz fotka výš.
K-jsi myslel kamerunku? když já bych chtěla teda tu holandskou. I jsme se dívala na "normální" kozy, ale asi bych si nevěděla rady s dojením a taky aby netrkaly. Nebo maj i H?
taky v té bevě, je mají registrované, což jinde teda neměli. Ty je máš s registrací? Bojim se , abych když si vezmu bez "naušnic" nebyl pak nějaký problém.
jirkas
napsal(a):
už je mezi foto.mimin, ale patří i pod holand´ánky
nar.24.2.2006
laskominka
napsal(a):
už je mezi foto.mimin, ale patří i pod holand´ánky
nar.24.2.2006
Ten kamzíček je Tvůj?
Já už mám doma kompletní stádečko.Na téhle fotce je dvouletý kozlík Vašek.Už je "osvědčený"táta.Strašně klidný a hodný.
jirkas
napsal(a):
Ten kamzíček je Tvůj?
Já už mám doma kompletní stádečko.Na téhle fotce je dvouletý kozlík Vašek.Už je "osvědčený"táta.Strašně klidný a hodný.
Tady jsou tříměsíční kozičky Julinka a Natálka.
laskominka
napsal(a):
ahoj Jirko,
ještě čekám, až se jim narodí i kůzlata od druhé holanďanky a pak se rozhodnu které si vemu, ale musím přiznat, že kamzíček se mi líbí moc!
Ty máš už ve stáji pěkně veselo a strakato, gratuluju
Kamzíček je moc hezký,zase úplně jiný než ty moje.Včera jsem viděl jedno kůzle staré hodinu a druhé asi pět hodin,byl jsem z nich hotovej.Fakt už se těším na vlastní kůzlátka,i když je to záhul,když je nějaká komplikace(jako že se máme nestará,nekojí apod.).Taky jsem to včera viděl.
Dneska byl u nás seznamovací den.Docela dobrý.Kluci honili holky a Vašek proháněl kluky.
Nakonec přidám ještě jednu fotku.
jirkas
napsal(a):
Kamzíček je moc hezký,zase úplně jiný než ty moje.Včera jsem viděl jedno kůzle staré hodinu a druhé asi pět hodin,byl jsem z nich hotovej.Fakt už se těším na vlastní kůzlátka,i když je to záhul,když je nějaká komplikace(jako že se máme nestará,nekojí apod.).Taky jsem to včera viděl.
Dneska byl u nás seznamovací den.Docela dobrý.Kluci honili holky a Vašek proháněl kluky.
Přídám taky nějaké fotky
jirkas
napsal(a):
Nadhernéé kozliatko, uz sa tesim ked prinesiem tym mojim dvom babam capka. Snad sa chlapec posnažii a budeme aj my mat na jar nieco taketo male zlatee.
sebritka
napsal(a):
a další
Ahoj chovatelé a chovatelky holanďanek. Jsem velmi překvapený, že někdo "vyšťoural" moje dva a půl roku staré téma a navázal na něj.
Stádečko máte moc pěkné, jsem zvědavý jaká kůzlata budou od Vašeho kozlíka. Je dost dominantní v bílé barvě. Můj Vašek byl ještě dominantnější v bílé a také proto jsem se od něj dočkal tří úplně bílých kůzlat!!! Více informací na www.lamafarma.cz
receptor
napsal(a):
Nadhernéé kozliatko, uz sa tesim ked prinesiem tym mojim dvom babam capka. Snad sa chlapec posnažii a budeme aj my mat na jar nieco taketo male zlatee.
Tak před hodinou se nám narodili poslední potomci našeho Vaška. Bohudík je to jeden kozlík a jedna kozička.
jirkas
napsal(a):
Tak před hodinou se nám narodili poslední potomci našeho Vaška. Bohudík je to jeden kozlík a jedna kozička.
naše 9ti mesicni Tonička, jestli mate chut mrknete na www.minifarmavkoute.websnadno.cz tam je fotecek vic
barbusatka
napsal(a):
naše 9ti mesicni Tonička, jestli mate chut mrknete na www.minifarmavkoute.websnadno.cz tam je fotecek vic
chovný kozlík
barbusatka
napsal(a):
kozlík a kozička
barbusatka
napsal(a):
kozička
barbusatka
napsal(a):
všichni tři
barbusatka
napsal(a):
kozlík v listopadu bude mít 1 rok
sebritka
napsal(a):
Tady je jeden zakrslý kozlík, který hledá nové stádečko. Pokud ho nenajde, přijde o kulky a zůstane doma. www.lamafaram.cz
sebritka
napsal(a):
Letošní první kozička narozena 2.2.2009 váha 950 gramů
sebritka
napsal(a):
poslední fotka ( otec na fotkách, které jsem vložil dříve)
aropit
napsal(a):
Bude te tu kozenku prodavat?Odkud ste?
mrknite sem http://pitbull.rajce.idnes.cz /listopad_08/#DSCF0019.JPG
laskominka
napsal(a):
mám holandkého kozlíka, černý s bílými tečkami na zádi, moooc krásnej kluk.... písni, pokud to nemáš daleko, jsme k dispozici :-) podkova@email.cz
sebritka
napsal(a):
poslední fotka ( otec na fotkách, které jsem vložil dříve)
dnes narození kozlíci
rybka
napsal(a):
Pokud máte zájem o Holandské kozlíky, nebo kozičky, mám kotakt na chovatele z Ostravy, mám od něho ovečky, tak vím, že nabízí k prodeji. Když tak pošlu na email.
ještě jedna fotka
sebritka
napsal(a):
kozlíci ve dvou měsících
a ještě jedna fotka i s rodiči
Černý

XXX.XXX.40.49
Dobrý den mám holandské kozí a chtěl jsem se zeptat,naše porodila kuzle ale bohužel umřelo.tak nevím jestli mám dojít kozu nebo nechat díky za odpověď.