Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2008 23:34
judyna

XXX.XXX.220.2

Posílám ty slíbené snímky jogurtovače Bravo. Omlouvám se, že tak pozdě, ale do teď jsem myla nádobí v maringotce- ať je uklizená a připravena až pojedeme zakládat do Jeseníků tu sektu \"Svatá koza\".Noťas sice v maringotce mám, ale nechala jsem doma káblík z foťáku do noťasu, tak proto až teď. Judyna

14.8.2008 23:36
judyna

XXX.XXX.220.2

judyna napsal(a):
Posílám ty slíbené snímky jogurtovače Bravo. Omlouvám se, že tak pozdě, ale do teď jsem myla nádobí v maringotce- ať je uklizená a připravena až pojedeme zakládat do Jeseníků tu sektu \"Svatá koza\".Noťas sice v maringotce mám, ale nechala jsem doma káblík z foťáku do noťasu, tak proto až teď. Judyna

ještě jedno foto

15.8.2008 10:26
renata

XXX.XXX.51.72

judyna napsal(a):
ještě jedno foto

Tak ten mám taky a jsem s ním spokojená.
Tak Judyno vy už máte uklizenou maringotku ? To by u vás asi koukali kdyby jste se zbalila a popojela. Renata

15.8.2008 13:24
judyna

XXX.XXX.220.2

renata napsal(a):
Tak ten mám taky a jsem s ním spokojená.
Tak Judyno vy už máte uklizenou maringotku ? To by u vás asi koukali kdyby jste se zbalila a popojela. Renata

No jistě, tekly by jim slzy dacanům-určitě by se beze mě nudili- žádné vzrůšo- po příchodu domů žádné překvápko- vešli by na zahradu, nevrhli by se proti nim žádné nové husy, žádné nové prasátko by prostě nevykuklo z chlívku, o ovečkách a kozách ani nemluvě- no prostě jedním slovem fádnost a nuda!!!Judyna

16.8.2008 15:23
polda

XXX.XXX.68.156

judyna napsal(a):

Ahoj, před dvěma týdny si manželka koupila stejný jogurtovač ... v jeho návodu i v jiné odborné literatuře se píše, že ideální teplota pro jogurtovou kulturu je mezi 41 a 45 st. C, jenže po vyndání jogurtu z tohoto jogurtovače tento měl teplotu 61 st. C, což si myslím, že je strašně moc. Žádnou regulaci teploty tenhle výrobek nemá, tak se ptám zkušených "jogurtovaček", jestli jsme koupili vadný výrobek nebo jestli tak vysoká teplota nevadí. Všem hezký den, Petr

16.8.2008 19:26
judyna

XXX.XXX.220.2

polda napsal(a):
Ahoj, před dvěma týdny si manželka koupila stejný jogurtovač ... v jeho návodu i v jiné odborné literatuře se píše, že ideální teplota pro jogurtovou kulturu je mezi 41 a 45 st. C, jenže po vyndání jogurtu z tohoto jogurtovače tento měl teplotu 61 st. C, což si myslím, že je strašně moc. Žádnou regulaci teploty tenhle výrobek nemá, tak se ptám zkušených "jogurtovaček", jestli jsme koupili vadný výrobek nebo jestli tak vysoká teplota nevadí. Všem hezký den, Petr

Tak až budu dělat jogurt, změřím teplotu, to mě nikdy nenapadlo, povede se skoro vždy- pokud tam nezapomenu dát sušené mlíko apod. Judyna

16.8.2008 21:26
gretlik

XXX.XXX.54.120

polda napsal(a):

Mi se podařilo vyrobit kozí (polonubijský) jogurt velmi hustý, že v něm lžíce stála i bez přídavku kravského či sušeného mléka zaočkováním aktivií tím, že mi teplota utekla hrubě přes 50 stupňů. Byl chuťově vynikající. Jen mu vystoupila trochu syrovátka, ale dala se slítů. Radmila

18.8.2008 17:12
polda

XXX.XXX.68.156

judyna napsal(a):
Tak až budu dělat jogurt, změřím teplotu, to mě nikdy nenapadlo, povede se skoro vždy- pokud tam nezapomenu dát sušené mlíko apod. Judyna

Ještě se chci zeptat, jak ten jogurt vypadá? My ho máme asi do 1cm u dna hustší a jakoby s krupičkou (možná právě kvůli té vysoké teplotě) a zbytek docela řídký - do 1l mléka přidáváme 5 vrchovatých lžic sušeného.Chuťově je dobrý, ale ta konzistence...nic moc.

19.8.2008 08:46
renata

XXX.XXX.51.72

polda napsal(a):
Ještě se chci zeptat, jak ten jogurt vypadá? My ho máme asi do 1cm u dna hustší a jakoby s krupičkou (možná právě kvůli té vysoké teplotě) a zbytek docela řídký - do 1l mléka přidáváme 5 vrchovatých lžic sušeného.Chuťově je dobrý, ale ta konzistence...nic moc.

Nechte to sušené mlíko rozpustit . Mě se to taky někdy stane ,ale až tak moc to nevadí. Renata

7.10.2014 14:28
27jakub04

XXX.XXX.0.201

čo poviete kupiť, či to je nejaký šmejd?

http://www.zasielkovyobchod.sk/eshop-jogurtovac-489949.html

7.10.2014 14:30
27jakub04

XXX.XXX.0.201

Jogurtovač - pripravíte cez noc výborný domáci jogurt z mlieka a jogurtu a to v množstve, ktoré práve potrebujete. Jednoducho pripravíte zmes z ohriateho mlieka a jogurtu (prípadne ďalších prísad), nalejete do jogurtovača a druhý deň je jogurt hotový. Vďaka dvojitej stene nádoby vytvorí ideálne podmienky pre množenie jogurtových kultúr v mlieku. Môžete vyrobiť jogurt buď priamo do nádoby alebo v troch dózičkách s viečkami - Vaše deti si potom len otvoria dózičku a môžu maškrtiť. Materiál: plast. farba růžová/biela. Rozmery: objem 1,2 l, pr. 12 cm, v. 18 cm, 2x dóza s viečkom 0,3 l, pr. 10 cm, v. 5,5 cm, 1x dóza s viečkom 0,25 l, pr. 10 cm, v. 3,5 cm.

8.10.2014 13:14
moonika

XXX.XXX.215.250

Ja mám ten Eta ako je na foto a som spokojná, tiež si myslím že tá teplota bude viac ako 40stup , ale nemerala som. ja tam rovno dávam hrniec na spodnú časť, hrniec so 4litrami mlieka a jogurtujem asi 9h aby bol hustý, nepridávam sušák. A potom minim. na 12h do chladničky abz dotuhol.Mám kultúru od hansenu. Je hustý

8.10.2014 13:15
moonika

XXX.XXX.215.250

moonika napsal(a):
Ja mám ten Eta ako je na foto a som spokojná, tiež si myslím že tá teplota bude viac ako 40stup , ale nemerala som. ja tam rovno dávam hrniec na spodnú časť, hrniec so 4litrami mlieka a jogurtujem asi 9h aby bol hustý, nepridávam sušák. A potom minim. na 12h do chladničky abz dotuhol.Mám kultúru od hansenu. Je hustý

A na prikrytý hrniec ešte dávam deku

8.1.2015 11:00
27jakub04

XXX.XXX.0.201

Tak a moj darček od Ježiška jogurtovač severin so 14 poharmi a prvý jogurt zatial iba z kravského mlieko na kozie počkáme. Je super hustý a s čokoladovým topingom aj chutný...

Přidejte reakci

Přidat smajlík