Je tu někdo z okresu Č:Budějovice a okolí ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.9.2008 14:38

Hledám kontakty na lidi z našeho okolí.
Jsem z Hrádku u Trhových Svinů.
Máme kozy a jednu nedojící kravičku.
Snažíme se dělat sýr, jogurty a pod.

11.9.2008 23:26
lahut

XXX.XXX.126.89

bobcz napsal(a):

ahoj. jsem z Lahutě u Mokrého Lomu. ted o víkendu mi mají přivézt první 4 ovečky. pokud teda stihnu dodělat ohradu. plánuji zatím chov čistě na vypásání sadu a sem tam na rožeň. už se na ně hrozně těším až tu budou bečet do budoucna bych se tomu chtěl věnovat ve velkém a nejen ovce. pozemky máme tak se uvidí

12.9.2008 08:39

lahut napsal(a):
ahoj. jsem z Lahutě u Mokrého Lomu. ted o víkendu mi mají přivézt první 4 ovečky. pokud teda stihnu dodělat ohradu. plánuji zatím chov čistě na vypásání sadu a sem tam na rožeň. už se na ně hrozně těším až tu budou bečet do budoucna bych se tomu chtěl věnovat ve velkém a nejen ovce. pozemky máme tak se uvidí

To sem rád, že se někdo ozval. Mokrý lom znám. Bydlel jsem 7 let ve Velešíně a do Mokrýho lomu jsem jezdil na borůvky a moštovat k jednomu pánovi.
Máte štěstí, že máte pozemky.
My máme kozy 24 kusů a kravičku Jerseyku jo a taky pár prasátek. Děláme to se ženou jen po práci a tak pořád nestíháme.
Pokud budete mít zájem zaject se se podívat budem rádi. Taky kousek kozího sýra na ochutnání se najde.

23.9.2008 09:25
agrom

XXX.XXX.117.77

bobcz napsal(a):

Jsem z Dolního Dvořiště a jsem na tom stejně jako Vy, mám krávu Jersey březí začátkem března čekáme telátko a asi 15 koz z toho 3 jsou 100% BU pak různé podily BU a 1 bílou dojnou a 3 hnědé dojné a 1 kozla Matěje 100% BU. Také se učím
vyrábět sýry a tvaroh.Také vše po zaměstnání . Přeji Vám hodně chovatelských úspěchu a na návštěvu bych rádá přijela ale až v zimě s pozdavem Ivana

Přidejte reakci

Přidat smajlík