a mám průšvih. Před lety jsem si uhájil nechtěné štěně - fenu a nenechal jí kastrovat. Žena plive hnusné výroky každé hárání, ale až do teď se to pokaždé naštěstí svezlo do falešky. Letos se i veveruška moje fenečka projevila podrazácky a přišla s outěžkem. Ještě nevím, kolik jich bude mít, ale vím, že doma už nemůže zústat ani jedno.
no, jedno bych snad uhájil.
Manželka je na koni a dává mi doporučení, když nechci kastrovat, ať se naučím nasazovat všem okolním psům prezervativy, mele něco o panu SE a podhrabaných plotech. Už mě tou vtipností víte co
kdyby jste někdo mohl vzít k sobě kdysitakyjezevčíka, tak by jste té mojí škrinpicii ucpali mluvidla a mě ulevili na duši.
Martina sice všechny vraždy v chovu dělá sama, já nemůžu.... ani kapra..., ale tady se postavila velice ostře a dala mi na vybranou mráz, éter, toulen.
jeduvka
napsal(a):
a mám průšvih. Před lety jsem si uhájil nechtěné štěně - fenu a nenechal jí kastrovat. Žena plive hnusné výroky každé hárání, ale až do teď se to pokaždé naštěstí svezlo do falešky. Letos se i veveruška moje fenečka projevila podrazácky a přišla s outěžkem. Ještě nevím, kolik jich bude mít, ale vím, že doma už nemůže zústat ani jedno.
Manželka je na koni a dává mi doporučení, když nechci kastrovat, ať se naučím nasazovat všem okolním psům prezervativy, mele něco o panu SE a podhrabaných plotech. Už mě tou vtipností víte co
kdyby jste někdo mohl vzít k sobě kdysitakyjezevčíka, tak by jste té mojí škrinpicii ucpali mluvidla a mě ulevili na duši.
Martina sice všechny vraždy v chovu dělá sama, já nemůžu.... ani kapra..., ale tady se postavila velice ostře a dala mi na vybranou mráz, éter, toulen.
i když je žena hnusná, tak fena je stejně víc s ní
jeduvka
napsal(a):
i když je žena hnusná, tak fena je stejně víc s ní
a brzké slehnutí je vidět.
jeduvka
napsal(a):
a brzké slehnutí je vidět.
veveruška moje je vynikající lovkyně myšáků, milovnice piškotů, nebojí se střelby ani bouřky, nenávidí mytí, ale válení v močůvce a blátě miluje, při přetahování o špagát strčí do kapsy stiskem i pitbula. Miluje vše pro psa nedovolené a tak noruje pod manželčinu peřinu.
Tak kdyby jste měl někdo zájem, napište manželce. Podle bachratosti bříška co nejdřív.
díky
jeduvka
napsal(a):
Teda, že manžel miluje fenu, o kterou se de facto nestará, až tak, že mě vlezl do noťasu, jsem nečekala. A že přizná, že jsem chvílemi k neposlouchání, taky.
Tak nějak nevím, jestli ho zabít, nebo mu něco jeho oblíbeného uklohnit.
v každém případě fena ještě neslehla a ke třem psům bych už dalšího nezvládla.
Asi ho na vložení inspirovala Judyna s berňáčky - no jo, to ale znamená, že se sem občas jukne, i když tvrdí, že ho slepice s kozama nezajímají.
Ale ku podivu, na psy nic podobného nedal
Moc jeho partyzánskou akci neoceňuji, v každém případě mám námět k zamyšlení.
Jo, kdyby snad, někdo. Odběr vidím po vánocích, očkovaná, odčervená, grátis.
jeduvka
napsal(a):
Teda, že manžel miluje fenu, o kterou se de facto nestará, až tak, že mě vlezl do noťasu, jsem nečekala. A že přizná, že jsem chvílemi k neposlouchání, taky.
Tak nějak nevím, jestli ho zabít, nebo mu něco jeho oblíbeného uklohnit.
v každém případě fena ještě neslehla a ke třem psům bych už dalšího nezvládla.
Asi ho na vložení inspirovala Judyna s berňáčky - no jo, to ale znamená, že se sem občas jukne, i když tvrdí, že ho slepice s kozama nezajímají.
Ale ku podivu, na psy nic podobného nedal
Moc jeho partyzánskou akci neoceňuji, v každém případě mám námět k zamyšlení.
Jo, kdyby snad, někdo. Odběr vidím po vánocích, očkovaná, odčervená, grátis.
Fenka včera povila šest evidentně krátko a hladkosrstých štěňat, tvarově spíš k jezevčíkovi. Jsou černá s bílým flíčkem, u některých přechází až v náprsenku, na hrudi.
Večer sem ještě hodím fotky štěňat, kdyby třeba náhodou....
Jestli by jste někdo zatoužil po prckovi, tak po odstavení, prvním očkování, do vzdálenosti sta kiláků i odvezu a opravdu zcela zdarma.
Mamina je myšilovka a dobrý hlídač, u stáda se chová víc jako ten obíhací pes, co nedovolí rozutečení; pes podezřelý z otcovství není vyložený tulák a úprkář, je to celkem přítulný neútočný mazel. Prostě háravka přes tři ploty je neodolatelná, nejde se nepodhrabat, nepřeskočit a neprokousat. A navíc, když dáma spolupracuje.
V pondělí již bude muset být pět, nebo všechny nezadané
Slitovné duši dík. Větší smečku nejsem už opravdu schopna zvládnout - výchovně, o žrádlo a pelíšek tady nejde.
Martina
jeduvka
napsal(a):
Fenka včera povila šest evidentně krátko a hladkosrstých štěňat, tvarově spíš k jezevčíkovi. Jsou černá s bílým flíčkem, u některých přechází až v náprsenku, na hrudi.
Večer sem ještě hodím fotky štěňat, kdyby třeba náhodou....
Jestli by jste někdo zatoužil po prckovi, tak po odstavení, prvním očkování, do vzdálenosti sta kiláků i odvezu a opravdu zcela zdarma.
Mamina je myšilovka a dobrý hlídač, u stáda se chová víc jako ten obíhací pes, co nedovolí rozutečení; pes podezřelý z otcovství není vyložený tulák a úprkář, je to celkem přítulný neútočný mazel. Prostě háravka přes tři ploty je neodolatelná, nejde se nepodhrabat, nepřeskočit a neprokousat. A navíc, když dáma spolupracuje.
V pondělí již bude muset být pět, nebo všechny nezadané
Slitovné duši dík. Větší smečku nejsem už opravdu schopna zvládnout - výchovně, o žrádlo a pelíšek tady nejde.
Martina
jedovinko, k nám bohužel ne. Máme tohle.A naši pejsci NEMAJÍ rádi jiné pejsky....Držím palce, ať se štěníci umístí. Lenka ze Dvora
hehe
napsal(a):
Jejeje , to asi byly krušný , smutný čtyři dny , taky moc držím tý holce voříškový palce. A na pantátu se nezlobte,Jedovinko, on to tak nemyslel a teď je mu taky ouvej s Vámi... Helena
Zuzko, Helčo, Lenko dík. Dneska se konečně vyspím. Fenka chodí, vyskočí si na postel, učiní pokus o ukradení mojí deky. Sice ještě vypadá úděsně, ale zubaté z lopaty utekla. Před spuštěním se někde v polích měla lehce kolem dvanácti kil. Po porodu před zákrokem šest a půl. Podařilo se mi ji zavodnit jen vývary, začíná jíst tuhou stravu. Zatím jen rozvařené maso se spoustou polévky. Bohužel ji nemohu ulevit v probíhajícím zánětu mléčných žláz, ale medikace pomalu zabírá i tady.
Doufám, že než půjdu v úterý na vynucený odpočinek mimo domov, tak už bude schopna žrát normální psí stravu. Sice ja pantátova, ale bude toho mít i tak požehnaně bez vaření psí diety.
jeduvka
napsal(a):
Zuzko, Helčo, Lenko dík. Dneska se konečně vyspím. Fenka chodí, vyskočí si na postel, učiní pokus o ukradení mojí deky. Sice ještě vypadá úděsně, ale zubaté z lopaty utekla. Před spuštěním se někde v polích měla lehce kolem dvanácti kil. Po porodu před zákrokem šest a půl. Podařilo se mi ji zavodnit jen vývary, začíná jíst tuhou stravu. Zatím jen rozvařené maso se spoustou polévky. Bohužel ji nemohu ulevit v probíhajícím zánětu mléčných žláz, ale medikace pomalu zabírá i tady.
Doufám, že než půjdu v úterý na vynucený odpočinek mimo domov, tak už bude schopna žrát normální psí stravu. Sice ja pantátova, ale bude toho mít i tak požehnaně bez vaření psí diety.
Do prčic, Martino, cítím s Tebou- a hlavně s fenkou- tohle je na posr...- zažila jsem to u kamarádky, kdy se její papírové brakýřce narodilo 7 zdravých štěňat- a druhý den začalo jedno po druhém v křečích odcházet...než jsme na to přišly, z čeho to je, zbyly 2 .... je už to hodně let, ale když si na to vzpomenu, jde po mě hrůza. Bacule taky 3.den zatvrdly cecíky, ale okamžitě jsem volala veta, píchl ji atb, jinak jsme dopadli stejně. Díky Bohu, štěnice budou mít zítra 5 týdnů- tak co, už sis to bernaťátko doma vysomrovala? Ještě jsou 3 volní......