Karloserovi / Karlovi /

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2008 14:31
hehe

XXX.XXX.2.122

Milý Karle jděte do háje a už tam zůstaňte. Zde nenaserete nikoho a nikdo Vám nebude odpovídat. Zbytečně svým vysedáváním u zdejší diskuze ničíte životní prostředí a spotřebováváte elektrickou energii a pak jí chudáčku malej musíte platit - zkuste jinou diskuzi, třeba na seznamu, nebo já nevím .. tam se někdo na vás určitě nasere a bude se s Vámi hádat ... Helena

29.9.2008 16:18
malaceskafarma

XXX.XXX.56.1

hehe napsal(a):
Milý Karle jděte do háje a už tam zůstaňte. Zde nenaserete nikoho a nikdo Vám nebude odpovídat. Zbytečně svým vysedáváním u zdejší diskuze ničíte životní prostředí a spotřebováváte elektrickou energii a pak jí chudáčku malej musíte platit - zkuste jinou diskuzi, třeba na seznamu, nebo já nevím .. tam se někdo na vás určitě nasere a bude se s Vámi hádat ... Helena

30.9.2008 07:27
koja

XXX.XXX.74.244

malaceskafarma napsal(a):

Mám stejné jméno - Karel, ale přihlašuji se pod Koja. Pouze se chci touto cestou distancovat od Karla - Karlosera. Díky

renata

30.9.2008 11:30
renata

XXX.XXX.51.72

koja napsal(a):
Mám stejné jméno - Karel, ale přihlašuji se pod Koja. Pouze se chci touto cestou distancovat od Karla - Karlosera. Díky

Teda Helenko ,koukám ,že jste v ráži a to jsem ráda. Pár dnů jsem nemohla na diskuzi a koukám co to tu máme za exota - pěknou řepu. No na jiných diskuzích je i hůř,tak snad dostane rozum a odtáhne. Renata

Přidejte reakci

Přidat smajlík