Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2008 21:05
roman bucan

XXX.XXX.158.238

Ahoj neví někdo o levném obchodě s pastevním zbožím konkrétně s izolátorama,Vodicí páskou atd.děkuji

6.12.2008 10:00
ajicek

XXX.XXX.95.45

roman bucan napsal(a):
Ahoj neví někdo o levném obchodě s pastevním zbožím konkrétně s izolátorama,Vodicí páskou atd.děkuji

Zdravim. Já to dělam tak, že zadam do vyhledávače třeba mast na vemeno a necham si to najít na Zboží cz, kde mi vyskočí kdo to má za kolik a můžu si to nechat seřadit od nejlevnějšího. Pak se do těch obchodů juknu a ještě porovnam jiný zboží, co mě zajímá a ceny poštovného. Ale určitě Vám tady někdo poradí nějaký konkrétní obchod. Alča

6.12.2008 11:17
lesakm

XXX.XXX.35.85

ajicek napsal(a):
Zdravim. Já to dělam tak, že zadam do vyhledávače třeba mast na vemeno a necham si to najít na Zboží cz, kde mi vyskočí kdo to má za kolik a můžu si to nechat seřadit od nejlevnějšího. Pak se do těch obchodů juknu a ještě porovnam jiný zboží, co mě zajímá a ceny poštovného. Ale určitě Vám tady někdo poradí nějaký konkrétní obchod. Alča

Dobrý den , řekl bych že nejlevnější izolátory seženete na www.kamir.cz s pozdravem ML

6.12.2008 11:22
dejna

XXX.XXX.111.1

roman bucan napsal(a):

Zkuste drimla: www.driml-napajecky.cz/. Mám za to, že někteří z tohoto fóra od něj berou.

7.12.2008 15:03
androvamilada

XXX.XXX.6.15

dejna napsal(a):
Zkuste drimla: www.driml-napajecky.cz/. Mám za to, že někteří z tohoto fóra od něj berou.

Ahojda. Nás Kamír zásobuje, bereme od nich zboží za velkoobchodní ceny, takže stačí sepsat, co konkrétně byste potřeboval a my Vám uděláme přátelskou cenu Milada, www.equican.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík