Jsou žárlivé ovečky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.1.2009 12:26
mon

XXX.XXX.116.107

Dobrý den, mám opět dotaz.Je možné, že by ovečka žárlila na druhou ovečku co má čerstvě jehňátka? Když totiž pustíme maminku s ovečkama, druhá ovečka začne útočit na všechny tři a nechce přestat. Díky za odpověď

19.1.2009 09:41
agentka

XXX.XXX.24.188

mon napsal(a):
Dobrý den, mám opět dotaz.Je možné, že by ovečka žárlila na druhou ovečku co má čerstvě jehňátka? Když totiž pustíme maminku s ovečkama, druhá ovečka začne útočit na všechny tři a nechce přestat. Díky za odpověď

Ona asi nežárlí spíš si upevňuje autoritu a dává najevo, aby ji malí neotravovali - vy jste je neměli předtím než porodila spolu? Mě takto útočil beran a odháněl malé od maminy, ony si zvyknou a máma jehňat by si je měla ubránit.Anička

20.1.2009 16:40
be3be4

XXX.XXX.57.197

mon napsal(a):

NEím,jestli to je žárlivost,ael některé naše ovce to také dělají,spíš bych řekla,že ty malé považují za vetřelce,ale po pár dnech si vyknou

Přidejte reakci

Přidat smajlík