Zdravím mám takoví intimní problém,mám dvě kozy domácí ale jaksi nemůžeme sehnat ženicha .měla jsem jednoho slíbeného ale pani si to rozmyslela a mě to nějak zapoměla říct bohužel nemám možnost vozit kozy na námluvy pokždé když to na ně příjde ,tak bych potřebovala kozlíka půjčít ,myslím že tak na 14dní by to mělo stačit .pomůže mi někdo ?
kessi
napsal(a):
Zdravím mám takoví intimní problém,mám dvě kozy domácí ale jaksi nemůžeme sehnat ženicha .měla jsem jednoho slíbeného ale pani si to rozmyslela a mě to nějak zapoměla říct bohužel nemám možnost vozit kozy na námluvy pokždé když to na ně příjde ,tak bych potřebovala kozlíka půjčít ,myslím že tak na 14dní by to mělo stačit .pomůže mi někdo ?
Musíte specifikovat místo pobytu nevěst
kessi
napsal(a):
ahojky, jsem od Horažďovic a máme krásnýho kozla Othella, je to černá koza kyperská, krásnej dlouhosrstej ušatej čert. Můžu ti ho poskytnout na připuštění
petra136
napsal(a):
Teda, kde jste sahnali takovýho krasavce??? Petra
normálně koupili na inzerát, nám bylo jedno, jaký kozel bude, hlavně aby skákal. ale když jsme ho pak viděli, tak jsem se do něj zamilovala. Jinak tohle plemeno chová cirkus Berousek, tam ho koupil původní majitel, tak by se tam dalo určitě koupit další kůzle. Ale není to plemeno na mlíko, jeho dcera má sice mlíko dobrý, ale málo.