Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2009 15:09
kessi

XXX.XXX.22.24

Zdravím mám takoví intimní problém,mám dvě kozy domácí ale jaksi nemůžeme sehnat ženicha .měla jsem jednoho slíbeného ale pani si to rozmyslela a mě to nějak zapoměla říct bohužel nemám možnost vozit kozy na námluvy pokždé když to na ně příjde ,tak bych potřebovala kozlíka půjčít ,myslím že tak na 14dní by to mělo stačit .pomůže mi někdo ?

24.1.2009 16:47
androvamilada

XXX.XXX.6.15

kessi napsal(a):
Zdravím mám takoví intimní problém,mám dvě kozy domácí ale jaksi nemůžeme sehnat ženicha .měla jsem jednoho slíbeného ale pani si to rozmyslela a mě to nějak zapoměla říct bohužel nemám možnost vozit kozy na námluvy pokždé když to na ně příjde ,tak bych potřebovala kozlíka půjčít ,myslím že tak na 14dní by to mělo stačit .pomůže mi někdo ?

Musíte specifikovat místo pobytu nevěst

24.1.2009 19:32
kessi

XXX.XXX.22.24

androvamilada napsal(a):
Musíte specifikovat místo pobytu nevěst

Já hlava děravá Plzenˇsko nebo Tachovsko.aby to k nám neměl daleko ,kozy jsou pravidelně odčervené a mají i očkování proti modrým jazykům

25.1.2009 22:43
danurba

XXX.XXX.190.165

kessi napsal(a):

ahojky, jsem od Horažďovic a máme krásnýho kozla Othella, je to černá koza kyperská, krásnej dlouhosrstej ušatej čert. Můžu ti ho poskytnout na připuštění

25.1.2009 23:06
petra136

XXX.XXX.166.36

danurba napsal(a):
ahojky, jsem od Horažďovic a máme krásnýho kozla Othella, je to černá koza kyperská, krásnej dlouhosrstej ušatej čert. Můžu ti ho poskytnout na připuštění

Teda, kde jste sahnali takovýho krasavce??? Petra

25.1.2009 23:18
kessi

XXX.XXX.22.24

petra136 napsal(a):

Ten je užasnej jen nevím jestli to není moc daleko k tachovu,ale opravdu krásný stvoření

26.1.2009 19:53
danurba

XXX.XXX.190.165

petra136 napsal(a):

normálně koupili na inzerát, nám bylo jedno, jaký kozel bude, hlavně aby skákal. ale když jsme ho pak viděli, tak jsem se do něj zamilovala. Jinak tohle plemeno chová cirkus Berousek, tam ho koupil původní majitel, tak by se tam dalo určitě koupit další kůzle. Ale není to plemeno na mlíko, jeho dcera má sice mlíko dobrý, ale málo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík