Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2009 08:46
iveta13

XXX.XXX.56.218

Tak toto jsou naše včerejší ovčí holčičky-dvojčátka, ta malá za včerejšek udělala pokrok, už odpoledne chodila po stáji a dokonce se i několikrát došla napít k mamině, po celý den jsem jí dokrmovala mlezivem ze stříkačky, tak snad už to bude vše v pohodě a brzy dožene svojí sestřičku a vyrostou z nch krásné ovečka. Přidávejte sem fotečky svých ovčích a kozích miminek, moc ráda se kochám pohledem na mláďátka¨. Všechny zdravím Iveta

4.2.2009 08:47
iveta13

XXX.XXX.56.218

iveta13 napsal(a):
Tak toto jsou naše včerejší ovčí holčičky-dvojčátka, ta malá za včerejšek udělala pokrok, už odpoledne chodila po stáji a dokonce se i několikrát došla napít k mamině, po celý den jsem jí dokrmovala mlezivem ze stříkačky, tak snad už to bude vše v pohodě a brzy dožene svojí sestřičku a vyrostou z nch krásné ovečka. Přidávejte sem fotečky svých ovčích a kozích miminek, moc ráda se kochám pohledem na mláďátka¨. Všechny zdravím Iveta

ještě jedna fotečka

4.2.2009 09:37
jbulin

XXX.XXX.58.30

iveta13 napsal(a):
ještě jedna fotečka

Zdravím a moc gratuluju!!! Jsou fakt kouzelné. TAky přihodím pár foteček z konce listopadu a začátku ledna když radost navštívila i nás

4.2.2009 09:39
jbulin

XXX.XXX.58.30

jbulin napsal(a):
Zdravím a moc gratuluju!!! Jsou fakt kouzelné. TAky přihodím pár foteček z konce listopadu a začátku ledna když radost navštívila i nás

další fotečka (náš lednovej jedináček Hříbek)

4.2.2009 09:41
jbulin

XXX.XXX.58.30

jbulin napsal(a):
další fotečka (náš lednovej jedináček Hříbek)

a poslední fotka
Přeju všem úspěšný chov.

4.2.2009 09:49
iveta13

XXX.XXX.56.218

jbulin napsal(a):
a poslední fotka
Přeju všem úspěšný chov.

I já Vám přeji úspěšný chov, prcky máte nádherný. Miminka jsou prostě kouzelný. Iveta

Přidejte reakci

Přidat smajlík