Pro Hankakoska -kříž.Zwartbles

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.2.2009 08:58
pasacka

XXX.XXX.138.131

Prosím ozvěte se ohledně naší zamluvené ovečky.Díky moc. K.Štefkovičová

16.2.2009 13:51
pasacka

XXX.XXX.138.131

pasacka napsal(a):

Tak už sme se s paní domluvili.Naší zamluvené ovečce se narodila dvojčátka.Už se těšíme na fotky.

18.2.2009 16:17
ambra

XXX.XXX.254.1

pasacka napsal(a):

Mohla bych se jenom zeptat jak tyto kříženky Zwartbles vypadají. Jsem jenom zvědavá tohle plemeno v čistokrevné variantě jsem viděla pouze na fotkách a kříženky ani to ne. A taky by mě zajímalo jak moc jsou tyto ovečky v ČR rozšířené? Moc děkuji za odpověď a fotky

23.2.2009 13:39
hankakoska

XXX.XXX.6.98

pasacka napsal(a):
Tak už sme se s paní domluvili.Naší zamluvené ovečce se narodila dvojčátka.Už se těšíme na fotky.

Dobrý den, já se omlouvám, že reaguju s takovým spožděním,ale na netu nejsem každý den.Dneska jsme Vám poslala ty fotky, tak doufám, že přišly.

23.2.2009 13:41
hankakoska

XXX.XXX.6.98

ambra napsal(a):
Mohla bych se jenom zeptat jak tyto kříženky Zwartbles vypadají. Jsem jenom zvědavá tohle plemeno v čistokrevné variantě jsem viděla pouze na fotkách a kříženky ani to ne. A taky by mě zajímalo jak moc jsou tyto ovečky v ČR rozšířené? Moc děkuji za odpověď a fotky

23.2.2009 13:44
hankakoska

XXX.XXX.6.98

ambra napsal(a):

23.2.2009 13:57
hankakoska

XXX.XXX.6.98

hankakoska napsal(a):

a ještě přidávám trojčatka od romanovky.Když jsem se na ně šla včera po obědě kouknout, tak tam na nás čekaly další dvojčátka od zwartbles...tak časem dodám fotky

Přidejte reakci

Přidat smajlík