pasacka
napsal(a):
Prosím ozvěte se ohledně naší zamluvené ovečky.Díky moc. K.Štefkovičová
Mohla bych se jenom zeptat jak tyto kříženky Zwartbles vypadají. Jsem jenom zvědavá tohle plemeno v čistokrevné variantě jsem viděla pouze na fotkách a kříženky ani to ne. A taky by mě zajímalo jak moc jsou tyto ovečky v ČR rozšířené? Moc děkuji za odpověď a fotky
pasacka
napsal(a):
Tak už sme se s paní domluvili.Naší zamluvené ovečce se narodila dvojčátka.Už se těšíme na fotky.
Dobrý den, já se omlouvám, že reaguju s takovým spožděním,ale na netu nejsem každý den.Dneska jsme Vám poslala ty fotky, tak doufám, že přišly.
ambra
napsal(a):
Mohla bych se jenom zeptat jak tyto kříženky Zwartbles vypadají. Jsem jenom zvědavá tohle plemeno v čistokrevné variantě jsem viděla pouze na fotkách a kříženky ani to ne. A taky by mě zajímalo jak moc jsou tyto ovečky v ČR rozšířené? Moc děkuji za odpověď a fotky
ambra
napsal(a):
hankakoska
napsal(a):
a ještě přidávám trojčatka od romanovky.Když jsem se na ně šla včera po obědě kouknout, tak tam na nás čekaly další dvojčátka od zwartbles...tak časem dodám fotky