Dneska ráno se se naší Karolince narodila nádherná dvojčátka- kozinka Jarmilka- 3,5 kg a kozlík Václav- 4,4 kg. Karolinka je prvnička- zítra bude mít jeden rok. Porod ukázkový, polohy pravidelné. Obě kůzlátka stála po pár minutách na nohou a vycucávala maminu- ta se vzorně stará. Takže- Jarmilko, jsem moc ráda, že mám od Tebe tak šikovnou kozinku- holt se pozná kvalitní chov.
judyna
napsal(a):
Dneska ráno se se naší Karolince narodila nádherná dvojčátka- kozinka Jarmilka- 3,5 kg a kozlík Václav- 4,4 kg. Karolinka je prvnička- zítra bude mít jeden rok. Porod ukázkový, polohy pravidelné. Obě kůzlátka stála po pár minutách na nohou a vycucávala maminu- ta se vzorně stará. Takže- Jarmilko, jsem moc ráda, že mám od Tebe tak šikovnou kozinku- holt se pozná kvalitní chov.
Karolinka s dětmi.
evaz
napsal(a):
Judyno, kůzlátka jsou nádherná, opravdu ukázková. My se doma taky těšíme na přírůstek - telátko. Fotky dodám koncem března. Chovu zdar Eva
Moc děkuji za pochvalu. Karolinka se moc povedla. Na prvničku slušný výkon!! Koncem tohoto týdne rodí její dvě kamarádky, tak doufám, že vše už bude v pohodě.
judyna
napsal(a):
Renatko dvojčatka jsou nádherna olga