Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2009 18:12
judyna

XXX.XXX.220.131

Dneska ráno se se naší Karolince narodila nádherná dvojčátka- kozinka Jarmilka- 3,5 kg a kozlík Václav- 4,4 kg. Karolinka je prvnička- zítra bude mít jeden rok. Porod ukázkový, polohy pravidelné. Obě kůzlátka stála po pár minutách na nohou a vycucávala maminu- ta se vzorně stará. Takže- Jarmilko, jsem moc ráda, že mám od Tebe tak šikovnou kozinku- holt se pozná kvalitní chov.

16.2.2009 18:14
judyna

XXX.XXX.220.131

judyna napsal(a):
Dneska ráno se se naší Karolince narodila nádherná dvojčátka- kozinka Jarmilka- 3,5 kg a kozlík Václav- 4,4 kg. Karolinka je prvnička- zítra bude mít jeden rok. Porod ukázkový, polohy pravidelné. Obě kůzlátka stála po pár minutách na nohou a vycucávala maminu- ta se vzorně stará. Takže- Jarmilko, jsem moc ráda, že mám od Tebe tak šikovnou kozinku- holt se pozná kvalitní chov.

Karolinka s dětmi.

16.2.2009 20:28
evaz

XXX.XXX.59.17

judyna napsal(a):
Karolinka s dětmi.

Judyno, kůzlátka jsou nádherná, opravdu ukázková. My se doma taky těšíme na přírůstek - telátko. Fotky dodám koncem března. Chovu zdar Eva

16.2.2009 20:56
kozozrout

XXX.XXX.237.51

evaz napsal(a):
Judyno, kůzlátka jsou nádherná, opravdu ukázková. My se doma taky těšíme na přírůstek - telátko. Fotky dodám koncem března. Chovu zdar Eva

Moc děkuji za pochvalu. Karolinka se moc povedla. Na prvničku slušný výkon!! Koncem tohoto týdne rodí její dvě kamarádky, tak doufám, že vše už bude v pohodě.

17.2.2009 12:19
oluska

XXX.XXX.39.212

judyna napsal(a):

Renatko dvojčatka jsou nádherna olga

Přidejte reakci

Přidat smajlík