Víte co je to za plemeno?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2009 11:00
kessi

XXX.XXX.22.24

moc se mi líbí ale neznám plemeno.

24.2.2009 11:02
kessi

XXX.XXX.22.24

kessi napsal(a):

ještě jedna.jedná se mi o ty tmavé,děkuji

24.2.2009 11:27
lavacca

XXX.XXX.1.3

kessi napsal(a):
ještě jedna.jedná se mi o ty tmavé,děkuji

Řekla bych že to bude Zwartbles (ZW). Patří mezi plemena s kombinovanou užitkovostí (http://schok.cz /index.php?page=ovce&zn=zw - 1 mezera)

24.2.2009 12:56
alaska

XXX.XXX.209.85

lavacca napsal(a):
Řekla bych že to bude Zwartbles (ZW). Patří mezi plemena s kombinovanou užitkovostí (http://schok.cz /index.php?page=ovce&zn=zw - 1 mezera)

Myslím si,že by to mohly být romanovky,zdají se mi menšího rámce než ZW.,romanovka má vlnu stříbřitě šedou a ZW čokoládovou.těžko říct.ZuzkaALASKAFARM

24.2.2009 14:08
kessi

XXX.XXX.22.24

alaska napsal(a):
Myslím si,že by to mohly být romanovky,zdají se mi menšího rámce než ZW.,romanovka má vlnu stříbřitě šedou a ZW čokoládovou.těžko říct.ZuzkaALASKAFARM

jsou drobnější, ale Romanovky to nejsou tzy poznám

24.2.2009 14:25
lavacca

XXX.XXX.1.3

kessi napsal(a):
jsou drobnější, ale Romanovky to nejsou tzy poznám

když jak koukám, tak pořád vidím že mají čokoládovou vlnu.......neměla by zadavatelka lepší foto?por nás barvoslepé

24.2.2009 16:03
uska

XXX.XXX.253.239

kessi napsal(a):

Kessi - je to ono ??? Přikládám foto romanovek a kříženek Zwartblesáků. Romanovky se zdají být větší, ale je to klam díky chundelatámu kožíšku.
Ludmila

24.2.2009 16:27
kessi

XXX.XXX.22.24

uska napsal(a):
Kessi - je to ono ??? Přikládám foto romanovek a kříženek Zwartblesáků. Romanovky se zdají být větší, ale je to klam díky chundelatámu kožíšku.
Ludmila

Oni mají vlnu hustou jako třeba safolk,ale jsou jemnější,moc se mi líbí.Ráda bych si koupila takovou ovenu a beranka ale nějak nevím kde se dají sehnat aco stojí akdyž nevím jak se jmenují je to ještě těžšíjinak tady mají všichni klasický mix safolk,merino charolák ,romanovkyjíné foto nemám oni se nechtěli moc fotit když zjistili že nemám nic k žrádlu

24.2.2009 20:18
judyna

XXX.XXX.220.131

kessi napsal(a):
Oni mají vlnu hustou jako třeba safolk,ale jsou jemnější,moc se mi líbí.Ráda bych si koupila takovou ovenu a beranka ale nějak nevím kde se dají sehnat aco stojí akdyž nevím jak se jmenují je to ještě těžšíjinak tady mají všichni klasický mix safolk,merino charolák ,romanovkyjíné foto nemám oni se nechtěli moc fotit když zjistili že nemám nic k žrádlu

Odkud jste? Čisté zwartbles jsou v Brušperku- MS kraj- my máme jednu čistou a kříženky. Dle odborníka, který připravoval jehněčí kotlík v Přerově- má zwartbles nejkvalitnější maso.Judyna

24.2.2009 20:23
judyna

XXX.XXX.220.131

judyna napsal(a):
Odkud jste? Čisté zwartbles jsou v Brušperku- MS kraj- my máme jednu čistou a kříženky. Dle odborníka, který připravoval jehněčí kotlík v Přerově- má zwartbles nejkvalitnější maso.Judyna

loňská kříženka s letošní dcerou

24.2.2009 20:57
klarazelenkova

XXX.XXX.106.204

judyna napsal(a):
loňská kříženka s letošní dcerou

Jé je zwartblíci,toto plemeno nás před pár lety okouzliloFotečka našich čistých i mixnutých

24.2.2009 22:14
kessi

XXX.XXX.22.24

klarazelenkova napsal(a):
Jé je zwartblíci,toto plemeno nás před pár lety okouzliloFotečka našich čistých i mixnutých

Jsem na Tachovsku.na kolik přijde jehnička čistá a křížená?Určitě to bude ono vypadají stejně jako ty vaše.moc se mi líbí

24.2.2009 22:18
judyna

XXX.XXX.220.131

kessi napsal(a):
Jsem na Tachovsku.na kolik přijde jehnička čistá a křížená?Určitě to bude ono vypadají stejně jako ty vaše.moc se mi líbí

My jsme koupili čistou za 2.500 kč, 40 kg jehňata prodáváme za 2 tis., příp. dle dohody.

Přidejte reakci

Přidat smajlík