kessi
napsal(a):
moc se mi líbí ale neznám plemeno.
ještě jedna.jedná se mi o ty tmavé,děkuji
lavacca
napsal(a):
Řekla bych že to bude Zwartbles (ZW). Patří mezi plemena s kombinovanou užitkovostí (http://schok.cz /index.php?page=ovce&zn=zw - 1 mezera)
Myslím si,že by to mohly být romanovky,zdají se mi menšího rámce než ZW.,romanovka má vlnu stříbřitě šedou a ZW čokoládovou.těžko říct.ZuzkaALASKAFARM
kessi
napsal(a):
moc se mi líbí ale neznám plemeno.
Kessi - je to ono ??? Přikládám foto romanovek a kříženek Zwartblesáků. Romanovky se zdají být větší, ale je to klam díky chundelatámu kožíšku.
Ludmila
uska
napsal(a):
Kessi - je to ono ??? Přikládám foto romanovek a kříženek Zwartblesáků. Romanovky se zdají být větší, ale je to klam díky chundelatámu kožíšku.
Ludmila
Oni mají vlnu hustou jako třeba safolk,ale jsou jemnější,moc se mi líbí.Ráda bych si koupila takovou ovenu a beranka ale nějak nevím kde se dají sehnat aco stojí akdyž nevím jak se jmenují je to ještě těžšíjinak tady mají všichni klasický mix safolk,merino charolák ,romanovky
jíné foto nemám oni se nechtěli moc fotit když zjistili že nemám nic k žrádlu
kessi
napsal(a):
Oni mají vlnu hustou jako třeba safolk,ale jsou jemnější,moc se mi líbí.Ráda bych si koupila takovou ovenu a beranka ale nějak nevím kde se dají sehnat aco stojí akdyž nevím jak se jmenují je to ještě těžšíjinak tady mají všichni klasický mix safolk,merino charolák ,romanovky
jíné foto nemám oni se nechtěli moc fotit když zjistili že nemám nic k žrádlu
Odkud jste? Čisté zwartbles jsou v Brušperku- MS kraj- my máme jednu čistou a kříženky. Dle odborníka, který připravoval jehněčí kotlík v Přerově- má zwartbles nejkvalitnější maso.Judyna
judyna
napsal(a):
Odkud jste? Čisté zwartbles jsou v Brušperku- MS kraj- my máme jednu čistou a kříženky. Dle odborníka, který připravoval jehněčí kotlík v Přerově- má zwartbles nejkvalitnější maso.Judyna
loňská kříženka s letošní dcerou
judyna
napsal(a):
loňská kříženka s letošní dcerou
Jé je zwartblíci,toto plemeno nás před pár lety okouzliloFotečka našich čistých i mixnutých