Nekozí (skoro:-) příspěvek - už jsme tady!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2009 12:55
androvamilada

XXX.XXX.6.15

Ahoj všem!

I když je to nekozí příspěvek, nedá mi to nenapsat všem naši přítelům, ať virtuálním či skutečným z ifauny. V pátek v 16.25 se nám narodila Ivanka - 3,3kg, 49cm. První letošní miminko

http://www.machackovi.cz/mod/articles/akce//

24.2.2009 12:55
androvamilada

XXX.XXX.6.15

androvamilada napsal(a):
Ahoj všem!

I když je to nekozí příspěvek, nedá mi to nenapsat všem naši přítelům, ať virtuálním či skutečným z ifauny. V pátek v 16.25 se nám narodila Ivanka - 3,3kg, 49cm. První letošní miminko

24.2.2009 12:59
renata

XXX.XXX.51.72

androvamilada napsal(a):

Pán Bůh požehnej . Ať vám roste do krásy a pro radost. Vám zdraví a štěstí.A co manžel je taky v pořádku? Renata

24.2.2009 12:59
alaska

XXX.XXX.209.85

androvamilada napsal(a):

Ať Vám roste do zdraví ,krásy a má ráda zvířata po rodičích.ZuzkaALASKAFARM

24.2.2009 13:03
androvamilada

XXX.XXX.6.15

alaska napsal(a):
Ať Vám roste do zdraví ,krásy a má ráda zvířata po rodičích.ZuzkaALASKAFARM

Manžel? Byl s námi po celou dobu a teď je plnohodnotná matka (skoro:-)) Jen díky jemu jsme to takhle v pohodě zvládli.

24.2.2009 13:23
kozozrout

XXX.XXX.237.52

androvamilada napsal(a):
Manžel? Byl s námi po celou dobu a teď je plnohodnotná matka (skoro:-)) Jen díky jemu jsme to takhle v pohodě zvládli.

Moc gratuluji mamince i tatínkovi k nádherné dcerušce. Hodně zdraví a štěstí, božího požehnání do života přeje Jarmila - kozí farma ROZINKA
Tento příspěvek sem naopak velmi patří, protože vaši přátelé z ifauny se určitě všichni radují s vámi.

24.2.2009 13:36
lavacca

XXX.XXX.1.3

kozozrout napsal(a):
Moc gratuluji mamince i tatínkovi k nádherné dcerušce. Hodně zdraví a štěstí, božího požehnání do života přeje Jarmila - kozí farma ROZINKA
Tento příspěvek sem naopak velmi patří, protože vaši přátelé z ifauny se určitě všichni radují s vámi.

Moc gratuluju ke kouzelné holčičce!!! Doufám, že z ní bude veliká milovnice zvířátek jako jste Vy s manželem.

S přáním všeho dobrého Zuzka F.

PS: přidávám malou virtuální kytičku

24.2.2009 13:38
jirinajanickova

XXX.XXX.99.226

androvamilada napsal(a):

- už to řekli všechno za mě -a co mám přát já ?
Tak já se jen skromně připojím ... a zanedlouho uvidíme, jestli naše spojená přání "pomůžou na svět" Ivance-nové chovatelce a zdatné nástupkyni svých bezva rodičů

24.2.2009 13:43
roklanka

XXX.XXX.7.85

jirinajanickova napsal(a):
- už to řekli všechno za mě -a co mám přát já ?
Tak já se jen skromně připojím ... a zanedlouho uvidíme, jestli naše spojená přání "pomůžou na svět" Ivance-nové chovatelce a zdatné nástupkyni svých bezva rodičů

Pán Buh požehnej,hodně zdraví a štěsti Vám všem .Roklanka

24.2.2009 14:20
gajdovka

XXX.XXX.78.78

roklanka napsal(a):
Pán Buh požehnej,hodně zdraví a štěsti Vám všem .Roklanka

Je to nádhera,přeji ať jste zdravá celá rodinka.

24.2.2009 15:47
evaz

XXX.XXX.93.245

gajdovka napsal(a):
Je to nádhera,přeji ať jste zdravá celá rodinka.

Taky přeji hodně zdraví, štěstí a optimismu do dalších dní a splnění všech snů. Miminko je rozkošný. At dělá jen radost. Zvířátka mít ráda určitě bude, vždyt mezi nima vyroste. Vidím to u svých dětí. Od narození máme doma plno zvířat a děti si život bez nich neumí představit. A už jim je 17,16,11. Eva

24.2.2009 17:35
rybka

XXX.XXX.136.139

evaz napsal(a):
Taky přeji hodně zdraví, štěstí a optimismu do dalších dní a splnění všech snů. Miminko je rozkošný. At dělá jen radost. Zvířátka mít ráda určitě bude, vždyt mezi nima vyroste. Vidím to u svých dětí. Od narození máme doma plno zvířat a děti si život bez nich neumí představit. A už jim je 17,16,11. Eva

Přidávám jen skromné přáníčko, ať Vám malá dělá radost a všem přeji zdravíčko EvaP.

24.2.2009 17:53
corty

XXX.XXX.244.1

androvamilada napsal(a):
Ahoj všem!

Moc moc gratulujeme ....Svobodovi Farma Vysoká

24.2.2009 18:02
iveta13

XXX.XXX.56.218

androvamilada napsal(a):
Ahoj všem!

No dcerušku máte kouzelnou, také já se připujuji k gratulacím a přeji vše nej nej, ať Vám dceruška dělá jen samou radost. Iveta

24.2.2009 18:11
koty

XXX.XXX.34.2

androvamilada napsal(a):
Ahoj všem!

Taktéž z celého srdce gratuluji...ať vám dělá jen samé radosti.. Koty

24.2.2009 19:44
agentka

XXX.XXX.24.188

koty napsal(a):
Taktéž z celého srdce gratuluji...ať vám dělá jen samé radosti.. Koty

mamince i holčičce jen to nej nej - je slaďoučkáanička

24.2.2009 20:25
judyna

XXX.XXX.220.131

agentka napsal(a):
mamince i holčičce jen to nej nej - je slaďoučkáanička

Hodně Božího požehnání, zdraví a lásky celé rodině.Judyna

24.2.2009 20:49
klarazelenkova

XXX.XXX.106.204

judyna napsal(a):
Hodně Božího požehnání, zdraví a lásky celé rodině.Judyna

Taktéž se připojuju s přáníčkemHlavně hodně zdravíčka.Klára s rodinou

25.2.2009 13:26
malaceskafarma

XXX.XXX.216.113

klarazelenkova napsal(a):
Taktéž se připojuju s přáníčkemHlavně hodně zdravíčka.Klára s rodinou

Už bylo vše řečeno tak se jen přidám s blahopřáním ! Holčina je opravdu kouzelná ale ještě mě napadlo co tu sudičky neřekli! Babička vždycky říkala že nejhorší je srážka s idiotem potažmo s idiotem aktivním Takže PŘEJI MALIČKÉ AŤ SE JÍ TYHLE SKUPINY LIDÍ NA MÍLE VYHÝBAJÍ!!!!!!!!

25.2.2009 13:55
marlak

XXX.XXX.167.249

malaceskafarma napsal(a):
Už bylo vše řečeno tak se jen přidám s blahopřáním ! Holčina je opravdu kouzelná ale ještě mě napadlo co tu sudičky neřekli! Babička vždycky říkala že nejhorší je srážka s idiotem potažmo s idiotem aktivním Takže PŘEJI MALIČKÉ AŤ SE JÍ TYHLE SKUPINY LIDÍ NA MÍLE VYHÝBAJÍ!!!!!!!!

Taky se připojuji a přeju Ivance do života hodně zdravíčka a štěstíčka. Marcela

25.2.2009 17:09
hehe

XXX.XXX.2.122

marlak napsal(a):
Taky se připojuji a přeju Ivance do života hodně zdravíčka a štěstíčka. Marcela

I já gratuluji pyšným a blaženým rodičům !!! Bude to pěkně houževnatá holčička, když si vzpomenu jak máma poskakovala po chlívku zachraňujíc krvácející kozu... Ivanko, přeji Ti i já pevné zdraví, laskavé , milující a spokojené rodiče a jestli mohu pošeptat do ouška jedno své poselství pro malá miminka -- : Ivanko , svět je krásné místo pro život... Teta Helena.

26.2.2009 13:50
marcella

XXX.XXX.228.34

androvamilada napsal(a):
Ahoj všem!

Móóóc pěkná.Přejeme hodně mlíčka a růžová líčka.Ať jste všichni zdraví a spokojení. Chovatelka z moravy.

27.2.2009 21:33
petravavro

XXX.XXX.129.199

marcella napsal(a):
Móóóc pěkná.Přejeme hodně mlíčka a růžová líčka.Ať jste všichni zdraví a spokojení. Chovatelka z moravy.

Tééééda. Hodně dlouho jsem něměla čas sem zavítat, ale tohle je báječné překvapení. Moooc gratuluji. Přeji hodně zdravíčka a samou radost a štěstí!!!
K nám příletí letos také čáp, ale až na podzim.
Petra V.

28.2.2009 09:01
ovecka

XXX.XXX.26.151

petravavro napsal(a):
Tééééda. Hodně dlouho jsem něměla čas sem zavítat, ale tohle je báječné překvapení. Moooc gratuluji. Přeji hodně zdravíčka a samou radost a štěstí!!!
K nám příletí letos také čáp, ale až na podzim.
Petra V.

Gratuluji šťastným rodičům, ať Ivanka roste do krásy a dělá Vám jenom radost a nemoci a neštěstí se jí celý život vyhýbají. Dana

Přidejte reakci

Přidat smajlík