Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2009 19:25
alexandr

XXX.XXX.59.49

Tak to jsou sirotci focení včera. Bedna už pomalu nevyhovuje, pouštíme je po kuchyni na proskotačení. Pěkně papají, spinkají, kakají, čurají, no prostě jako chvála miminek.
Náhradní kozí máma Věra a pomocníci

23.3.2009 06:14

alexandr napsal(a):
Tak to jsou sirotci focení včera. Bedna už pomalu nevyhovuje, pouštíme je po kuchyni na proskotačení. Pěkně papají, spinkají, kakají, čurají, no prostě jako chvála miminek.
Náhradní kozí máma Věra a pomocníci

Sirotci jsou v pohodě, pěkně prospívají a včera večer se narodila další kůzlátka. Ze začátku to moc nešlo, už jsem zase byla na mrtvici, ale pak se porod podařil a máme dva kozlíky. Jsem nevyspaná, ale šťastná, že to tentokrát dobře dopadlo. Věra

23.3.2009 09:04
kozozrout

XXX.XXX.237.52

alexandr napsal(a):
Sirotci jsou v pohodě, pěkně prospívají a včera večer se narodila další kůzlátka. Ze začátku to moc nešlo, už jsem zase byla na mrtvici, ale pak se porod podařil a máme dva kozlíky. Jsem nevyspaná, ale šťastná, že to tentokrát dobře dopadlo. Věra

Agátce ke kozlíkům gratuluji, je to smůla, loni kozlíci, a letos zas. Hlavně, že jsou zdraví. Škoda, že Bufinka nezabřezla, bylo by té radosti víc. Jarmila - kozí farma ROZINKA

Přidejte reakci

Přidat smajlík