Holanďanky blízko hraníc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2009 19:11
katjuschka

XXX.XXX.242.140

Pekný deň, rada by som sa spýtala, či neviete o nejakom serióznom chovateľovi holandských kozičiek blízko hraníc so Slovenskom (tak do 50-100km od hraníc max). Na Slovensku zatiaľ nie sú k mání, už vôbec nie čistý chov. Brala by som dve baby a k nim možno nepríbuzného kozlíka, nie je problém počkať. Ďakujem za pomoc

2.4.2009 22:48
uska

XXX.XXX.253.239

katjuschka napsal(a):
Pekný deň, rada by som sa spýtala, či neviete o nejakom serióznom chovateľovi holandských kozičiek blízko hraníc so Slovenskom (tak do 50-100km od hraníc max). Na Slovensku zatiaľ nie sú k mání, už vôbec nie čistý chov. Brala by som dve baby a k nim možno nepríbuzného kozlíka, nie je problém počkať. Ďakujem za pomoc

Zkuste kontaktovat ZOO Vyškov - prodávají přebytky zvířat. Je tam úžasná paní veterinářka a pokud mají, jistě se dohodnete a to vždy za nižší cenu než běžně u chovatele. Za pokus to stojí.
Ludmila

2.4.2009 23:14
katjuschka

XXX.XXX.242.140

uska napsal(a):
Zkuste kontaktovat ZOO Vyškov - prodávají přebytky zvířat. Je tam úžasná paní veterinářka a pokud mají, jistě se dohodnete a to vždy za nižší cenu než běžně u chovatele. Za pokus to stojí.
Ludmila

Určite tam majú aj holanďanky? Ja som videla iba kamerunky =/

3.4.2009 07:45
anna9

XXX.XXX.145.209

katjuschka napsal(a):
Určite tam majú aj holanďanky? Ja som videla iba kamerunky =/

Mám čisté holanďanky, jsem blízko hranic, kůzlata jsme měli letos zatím dvě, ale jsou už u nových majitelů, mám 4 kozičky a kozlíka, letos budou určitě další přírůstky.

3.4.2009 13:52
katjuschka

XXX.XXX.242.140

anna9 napsal(a):
Mám čisté holanďanky, jsem blízko hranic, kůzlata jsme měli letos zatím dvě, ale jsou už u nových majitelů, mám 4 kozičky a kozlíka, letos budou určitě další přírůstky.

Ahoj, a stihnú to teraz na jar, či až na jeseň? =)

3.4.2009 21:29
rybka

XXX.XXX.136.139

katjuschka napsal(a):
Ahoj, a stihnú to teraz na jar, či až na jeseň? =)

Zdravím, je to sice dál, ale znám chovatele z Ostravy a vím, že prodává letošní Holandské kozičky. Kdybys měla zájem, tak Ti pošlu kontakt. Já mám u něho zamluvené Quessantské ovečky.

3.4.2009 21:51
katjuschka

XXX.XXX.242.140

rybka napsal(a):
Zdravím, je to sice dál, ale znám chovatele z Ostravy a vím, že prodává letošní Holandské kozičky. Kdybys měla zájem, tak Ti pošlu kontakt. Já mám u něho zamluvené Quessantské ovečky.

Ahoj, to nevadí aj keď je to trošku ďalej, myslím že frajer to prežije Mohla by si mi prosím na neho poslať kontakt? Aj ovečky ma lákajú - ale ževraj sú bojazlivejšie =) Tak neviem. Začnem asi s kozičkami - potrebujem nejakých lumpov čo by sa mi hrali so žriebňtkom minikoníka =)

Přidejte reakci

Přidat smajlík