Pekný deň, rada by som sa spýtala, či neviete o nejakom serióznom chovateľovi holandských kozičiek blízko hraníc so Slovenskom (tak do 50-100km od hraníc max). Na Slovensku zatiaľ nie sú k mání, už vôbec nie čistý chov. Brala by som dve baby a k nim možno nepríbuzného kozlíka, nie je problém počkať. Ďakujem za pomoc
katjuschka
napsal(a):
Pekný deň, rada by som sa spýtala, či neviete o nejakom serióznom chovateľovi holandských kozičiek blízko hraníc so Slovenskom (tak do 50-100km od hraníc max). Na Slovensku zatiaľ nie sú k mání, už vôbec nie čistý chov. Brala by som dve baby a k nim možno nepríbuzného kozlíka, nie je problém počkať. Ďakujem za pomoc
Zkuste kontaktovat ZOO Vyškov - prodávají přebytky zvířat. Je tam úžasná paní veterinářka a pokud mají, jistě se dohodnete a to vždy za nižší cenu než běžně u chovatele. Za pokus to stojí.
Ludmila
rybka
napsal(a):
Zdravím, je to sice dál, ale znám chovatele z Ostravy a vím, že prodává letošní Holandské kozičky. Kdybys měla zájem, tak Ti pošlu kontakt. Já mám u něho zamluvené Quessantské ovečky.
Ahoj, to nevadí aj keď je to trošku ďalej, myslím že frajer to prežije Mohla by si mi prosím na neho poslať kontakt? Aj ovečky ma lákajú - ale ževraj sú bojazlivejšie =) Tak neviem. Začnem asi s kozičkami - potrebujem nejakých lumpov čo by sa mi hrali so žriebňtkom minikoníka =)