Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2009 08:39
ovecka

XXX.XXX.56.118

Přikládám obrázek kloše ovčího

7.4.2009 08:41
ovecka

XXX.XXX.56.118

ovecka napsal(a):

Na této adrese jej popisovala Hanka MKF https://www.ifauna.cz/rubriky/ mdiskuse/show.php? tema=172825&r=12&m=2&page=1

7.4.2009 13:54
rybka

XXX.XXX.136.139

ovecka napsal(a):
Na této adrese jej popisovala Hanka MKF https://www.ifauna.cz/rubriky/ mdiskuse/show.php? tema=172825&r=12&m=2&page=1

Jo tak to je přesně on, moje noční můra a neřád, který obtěžuje moje ovečky. Už aby se obahnily, ať je toho mohu zbavit, protože obírání je bez účinku, zdá se mi, že i když je obírám, je jich stále víc a víc.
Chci se zeptat, po jaké době po bahnění mohu použít Ivomec abych jim, nebo malým neublížila? Ovečky nejsou ostříhané tak nemohu nic jiného použít a Ivomec jak se tady píše je zahubí. Myslíte, že když použiju Biokil a nastříkám ho na kožich, nebudou na ně tolik nalétávat? Díky.

7.4.2009 19:14
kessi

XXX.XXX.22.24

ovecka napsal(a):

teda fuj,to je neřád hnusnej brr

8.4.2009 09:29
ovecka

XXX.XXX.56.118

rybka napsal(a):
Jo tak to je přesně on, moje noční můra a neřád, který obtěžuje moje ovečky. Už aby se obahnily, ať je toho mohu zbavit, protože obírání je bez účinku, zdá se mi, že i když je obírám, je jich stále víc a víc.
Chci se zeptat, po jaké době po bahnění mohu použít Ivomec abych jim, nebo malým neublížila? Ovečky nejsou ostříhané tak nemohu nic jiného použít a Ivomec jak se tady píše je zahubí. Myslíte, že když použiju Biokil a nastříkám ho na kožich, nebudou na ně tolik nalétávat? Díky.

Pro ovce jej můžete použít hned a pokud bude jehňatům 14 dnů nebála bych se toho ani pro ně. My dáváme Ivomec začátkem května, to jsou jehňata měsíc stará a vše je naprosto v pohodě. Dávali jsme Ivomec i 4měsíce březím bahnicím a nic se nestalo, ovce i jehňata dobrá. Poraďte se pro jistotu s vetem nebo čtěte příbalový leták. Dana

Přidejte reakci

Přidat smajlík