Dobré dopoledne!
Psala mi jedna paní, že má čtyřrohého Quessantského beránka. Nemohla jsem tomu osobně. Paní si koupila ovečku + jehně, které by mělo být čisté.
Ale mě spíš přijde, že maminku skopčil beran jacob.
Co si o tom myslíte vy?
Ovce a beránek:
lavacca
napsal(a):
Dobré dopoledne!
Psala mi jedna paní, že má čtyřrohého Quessantského beránka. Nemohla jsem tomu osobně. Paní si koupila ovečku + jehně, které by mělo být čisté.
Ale mě spíš přijde, že maminku skopčil beran jacob.
Co si o tom myslíte vy?
Ovce a beránek:
beránek
lavacca
napsal(a):
to by měl být otec:
Přečetla jsem si Váš příspěvek již na Vašem blogu o quessantských ovečkách a reagovala na něj. Otcem opravdu nebude uváděný beran, ale beran plemene Jácob. Měla jsem to samé, jen s tím rozdílem, že nám se narodil beránek bílý. Byla docela sranda pozorovat ho jak se snaží ve 3 měsících cucnout si od mámy, která v té době byla již menší než on. Katka V.
undomiell
napsal(a):
Přečetla jsem si Váš příspěvek již na Vašem blogu o quessantských ovečkách a reagovala na něj. Otcem opravdu nebude uváděný beran, ale beran plemene Jácob. Měla jsem to samé, jen s tím rozdílem, že nám se narodil beránek bílý. Byla docela sranda pozorovat ho jak se snaží ve 3 měsících cucnout si od mámy, která v té době byla již menší než on. Katka V.
Můj názor je stejný, že jde o berana plemene Jacob, jenom by mě zajímalo, jak to spáchali?
undomiell
napsal(a):
Mohla by ste sem přidat fotečku Vašeho beránka?
Jinak s tím, jak to spáchali? No, asi se museli víc snažit.
lavacca
napsal(a):
Mohla by ste sem přidat fotečku Vašeho beránka?
Jinak s tím, jak to spáchali? No, asi se museli víc snažit.
Když se to vezme, tak u psů je kolikrát, že třeba NO oskočí jezevčici či střední fenku.
My měli dříve psa velkého knírače(v kohoutku 65 cm) a fenku středního špice(v kohoutku cca 30 cm) a ta když hárala, tak vyskočila na lavičku, aby na ní pes mohl. Potvůrka měla akorát smůlu, že pes byl už vykastrovaný, ale chuť ho teda měl i tak.