koty
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se s Vámi poradit, jak máte vyřešené okna v chlívkách pro kozy? Ta moje ďáblice ho zase rozbila. Tedy sklo.... Děkuji za rady a ukázky. Koty
sice teda nemáme kozu, ale ovce, ale.
Máme u ovčího domečku okno (cca 120 x 70 cm) a má přes sebe(zevnitř domku) mříže- cca 10 cm od sebe a přes to natažené normální pletivo (oka cca 5 x 5 cm).
Celé jsme to vymýšleli kvůli beranovi ,,bouchači - zezačátku zkoušel okno rozmlátit.
Kouknu se ještě po fotce.
koty
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se s Vámi poradit, jak máte vyřešené okna v chlívkách pro kozy? Ta moje ďáblice ho zase rozbila. Tedy sklo.... Děkuji za rady a ukázky. Koty
Já to vyřešila takto - oželela jsem z psacího stolu staré plexisklo a z obou stran okna je zabudovaná kari síť do betonu (oka 10x10).Funguje to víc jak 5 let.
Ludmila
koty
napsal(a):
já mám též ovečky a v chlívku mají okno velké-panelákové, takže ho mají už od země, tak jsme před něj přidělali paletu, aby to nemohli rozbít. Zkusím nafotit. Hezký den iveta