Dobrý den.....mám velký problém....mám ponyho a má silnou kožní alergii a každým dnes se to zhoršuje...asi si říkáte proč to píši vždyť sou od toho veterináři....ale i on neví...už mu i něco pichl ale nezabírá to...poku prosím máte nějakou mast která Vám hodně pomohla nebo máte dokonce i na zvířatech vlastní skušenost tak se mi ozvěte ne mejl.....za každou odpověď děkuji.....
klaris7
napsal(a):
Dobrý den.....mám velký problém....mám ponyho a má silnou kožní alergii a každým dnes se to zhoršuje...asi si říkáte proč to píši vždyť sou od toho veterináři....ale i on neví...už mu i něco pichl ale nezabírá to...poku prosím máte nějakou mast která Vám hodně pomohla nebo máte dokonce i na zvířatech vlastní skušenost tak se mi ozvěte ne mejl.....za každou odpověď děkuji.....
Nevím, co myslíte tou kožní alergii, ale existuje alergie na muší kousnutí, něco podobného se vyskytuje u ovcí, kdy přez zimu jsou naprosto v pořádku, ale v létě když létá spusta much, tak jim svrbí části těla kde není vlna a drbou se - což po nějaké době vypadá velice nehezky. Pokud je to ono, tak částečně pomáhá "Coopers spot on", což muchy z velké části odpuzuje. (je to takový olejíček, který se alikuje na kůži, něco jako se dává psům proti blechám, mimochodem zkusil jsem to dát svému psovi a funguje to dobře) Karel K