Kozliatka - uši hore, uši dole

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.8.2009 08:58
zaciatocnik

XXX.XXX.79.112

Prosím o radu. Čerstvo narodený kozlík Edko /vpravo/ má uši úplne inak postavené ako jeho sestrička Líza. Je to v poriadku ?

1.8.2009 13:14
roklanka

XXX.XXX.7.85

zaciatocnik napsal(a):
Prosím o radu. Čerstvo narodený kozlík Edko /vpravo/ má uši úplne inak postavené ako jeho sestrička Líza. Je to v poriadku ?

Uši jsou v pořádku,některá kůzlata je chvíli mají dolu,časem se to srovná.

1.8.2009 16:30
jirkas

XXX.XXX.118.55

zaciatocnik napsal(a):

No já jsem odchoval jen dvanáct holandských zakrslých kůzlat, ale žádné nemělo tyto problémy s ušima. Přeji kozlíkovi, aby se mu uši narovnaly. Jirka

3.8.2009 11:53
renata

XXX.XXX.51.72

jirkas napsal(a):
No já jsem odchoval jen dvanáct holandských zakrslých kůzlat, ale žádné nemělo tyto problémy s ušima. Přeji kozlíkovi, aby se mu uši narovnaly. Jirka

Buráci a anglonubiáci mají ušiska dolů . Tak kdyby v jejich krvi někdo takový byl ,pak mohou uši zůstat dole. Ale že jsou kůzlatka krásná mláďata ,teda až na ty lumpárny.Renata

4.8.2009 17:55
danurba

XXX.XXX.12.226

renata napsal(a):
Buráci a anglonubiáci mají ušiska dolů . Tak kdyby v jejich krvi někdo takový byl ,pak mohou uši zůstat dole. Ale že jsou kůzlatka krásná mláďata ,teda až na ty lumpárny.Renata

měli jsme kozla kyperského, ten měl taky visací plachťáky a tak půlka kozlat to měla po něm. Teď jsme si nechali do chovu jeho syna, po matce bílé bezrohé koze a ten má uši vodorovně . Fotka je z doby, kdy mu byl asi měsíc

4.8.2009 17:59
danurba

XXX.XXX.12.226

danurba napsal(a):
měli jsme kozla kyperského, ten měl taky visací plachťáky a tak půlka kozlat to měla po něm. Teď jsme si nechali do chovu jeho syna, po matce bílé bezrohé koze a ten má uši vodorovně . Fotka je z doby, kdy mu byl asi měsíc

a tady je jeho otec

7.8.2009 14:22
zaciatocnik

XXX.XXX.79.190

zaciatocnik napsal(a):

Týždeň po narodení je už zdá sa všetko v poriadku. Edkove uši sú už ako Lízine :

Přidejte reakci

Přidat smajlík