Nůžky a ruční strojky

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2009 15:33
lavacca

XXX.XXX.1.3

Jaké máte zkušenosti s podobnými nůžkami/strojky? Stříhá se s tím dobře? Paní nedaleko od nás je nabízí(viz fota) - nůžky za 300,- , strojky za 100,- a já uvažuji, že by jsme pro ně zajeli. Tak chci vědět, jestli s nimi jde dobře stříhat - vlastně zda má cenu je kupovat.

4.8.2009 15:33
lavacca

XXX.XXX.1.3

lavacca napsal(a):
Jaké máte zkušenosti s podobnými nůžkami/strojky? Stříhá se s tím dobře? Paní nedaleko od nás je nabízí(viz fota) - nůžky za 300,- , strojky za 100,- a já uvažuji, že by jsme pro ně zajeli. Tak chci vědět, jestli s nimi jde dobře stříhat - vlastně zda má cenu je kupovat.

ještě jedna fotka

4.8.2009 16:44
roklanka

XXX.XXX.7.87

lavacca napsal(a):

Nůžky mám a stříhám s nimi ovce.Podívej se do nabídky Ketrisu,mám takový pocit,že je prodávali nové okolo 500,- a jistě se seženou jinde levněji,tyto mi připadají hodně jeté.

4.8.2009 18:18
lavacca

XXX.XXX.1.3

roklanka napsal(a):
Nůžky mám a stříhám s nimi ovce.Podívej se do nabídky Ketrisu,mám takový pocit,že je prodávali nové okolo 500,- a jistě se seženou jinde levněji,tyto mi připadají hodně jeté.

díky za tip.

4.8.2009 18:37
lavacca

XXX.XXX.1.3

lavacca napsal(a):
díky za tip.

tak jsme sice nůžky v katalogu našla, ale nějak nemůžu dohledat cenu. Jediné, co tam je s cenami je Maloobchodní ceník a tam to není. Nebo jsem jenom nasleplá?

4.8.2009 19:10
roklanka

XXX.XXX.7.87

lavacca napsal(a):
tak jsme sice nůžky v katalogu našla, ale nějak nemůžu dohledat cenu. Jediné, co tam je s cenami je Maloobchodní ceník a tam to není. Nebo jsem jenom nasleplá?

Ne nejste,neuvědomila jsem si to, ceník mám doma od návštěvy dealera a ptala jsem se ho na cenu.Zadejte si do googlu nůžky na ovce a vyjede vám výrobce nových za 189,- bez DPH.jsou tam i strojky. Nebo si zavolejte do Ketrisu 775760991. Roklanka

4.8.2009 20:04
lavacca

XXX.XXX.1.3

roklanka napsal(a):
Ne nejste,neuvědomila jsem si to, ceník mám doma od návštěvy dealera a ptala jsem se ho na cenu.Zadejte si do googlu nůžky na ovce a vyjede vám výrobce nových za 189,- bez DPH.jsou tam i strojky. Nebo si zavolejte do Ketrisu 775760991. Roklanka

v pohodě. Jen jsem nechtěla být za ,,blbce´´, když bych jim tam volala a oni by mi řekli, ale vždyť je to na webu.

5.8.2009 12:31
renata

XXX.XXX.51.72

lavacca napsal(a):
v pohodě. Jen jsem nechtěla být za ,,blbce´´, když bych jim tam volala a oni by mi řekli, ale vždyť je to na webu.

My jsme si taky pořídili nůžky el. 10 oveček jsme stříhali celý den,byli jsme urvaní škoda mluvit. Teď si zveme stříhače .Má je za hodinu ostříhané.Vlnu dám do výkupu -to mi zhruba zaplatí střihače a nás nebolí záda. Jinak je dobré nůžky doma mít ,když je nějaký problém . Renata

5.8.2009 12:45
lavacca

XXX.XXX.1.3

renata napsal(a):
My jsme si taky pořídili nůžky el. 10 oveček jsme stříhali celý den,byli jsme urvaní škoda mluvit. Teď si zveme stříhače .Má je za hodinu ostříhané.Vlnu dám do výkupu -to mi zhruba zaplatí střihače a nás nebolí záda. Jinak je dobré nůžky doma mít ,když je nějaký problém . Renata

teda tak jsme našla zcela nové za 260,- . Tak to je teda docela vtip, když staré prodává paní za 300,-

25.8.2009 15:43
lavacca

XXX.XXX.1.3

lavacca napsal(a):

Tak Vám musím napsat, jak to dopadlo s koupí nůžek na ovce.

Nejdříve jsem prošla internetové ochody, ale buď měli nůžky za 225,- + poštovné a balné skoro 150,- nebo za 260,- + pošt. a balné skoro 100,-. Nakonec jsem ještě kontaktovala firmu Ketris, kde mají nůžky, jak jsem se dozvěděla přes e-mail, za 225,- + 95,- poštovné. Paní byla ochotná a nakonec jsme se domluvili, že pojede dnes do Prahy, tak že by nám je vzala s sebou. Takže je taťka vyzvedl a nůžky už máme doma.

S přístupem Ketrisu jsme opravdu spokojeni, takže až bude něco potřeba k ovečkám, první půjdu zjistit, zda to nemá Ketris.

Přidejte reakci

Přidat smajlík