Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2006 12:49

potřebovala bych vědět jaká jsou plemena malých ovcí výškou do 60 cm. našla jsem jenom ouessantská ovci ale ta není rozšířená mají ji pouze v zologické zahradě.

4.5.2006 17:47

kunnicko napsal(a):
potřebovala bych vědět jaká jsou plemena malých ovcí výškou do 60 cm. našla jsem jenom ouessantská ovci ale ta není rozšířená mají ji pouze v zologické zahradě.

No i ze Zoo se dají odkoupit přebytky . Občas někdo tento druh ovcí inzeruje v Planetě zvířat.

5.5.2006 09:49

xdiana napsal(a):
No i ze Zoo se dají odkoupit přebytky . Občas někdo tento druh ovcí inzeruje v Planetě zvířat.

Děkuji za odpověď moc jste mi pomohla

5.5.2006 22:09

kunnicko napsal(a):

Ahoj, tiez zhanam info o miniaturnych oveckach, ale vela toho nie je.Co sa tyka plemien,najviac rozsirene je asi Olde English Babydoll, dorasta do vysky cca 50 cm. Dalsie plemena su Miniature Jacob, Miniature Red Tunis, Miniature a Toy Cheviot, Miniature a Toy Southdown. Zrejme ale bude velmi tazke(asi nemozne)dostat sa k tymto plemenam, skutocne som o nich na sk a cz webe nenasla ani slovo. Potom su este vraj holandske mini ovecky. tak vela stastia pri zhanani dalsich info.

6.5.2006 12:22

kunnicko napsal(a):

To jako fakt nebo je to ironie ?
Mrkněte sem: http://www.farma-aves.cz/cz/savci.html nabízejí zde mimo jiné i zakrslé ovečky....

6.5.2006 14:30

kunnicko napsal(a):

http://zvirata-bazar.sbazar.cz/
tady je taky někdo prodává .

29.5.2006 19:29

kunnicko napsal(a):

Vřesová ovce24.04.2006 09:51Prodáme roční VŘESOVÉ plemenné berany linie VENDOR, VIPER, VALTR – genotypy R2, jejich rodiče byli importováni z Německa, dále prodáme letošní vřesové beránky a jehničky. Upřednostněni budou zájemci, kteří koupí jehničku i beránka. Vřesová ovce je nenáročné, neagresivní a odolné plemeno, kterému vyhovuje celoroční pobyt venku. Ideální je ke spásání méněhodnotných porostů. Vysočina @MVDr. J. Faimanová 608314410

Přidejte reakci

Přidat smajlík