Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2009 11:42
jirinajanickova

XXX.XXX.99.226

Milá Helenko, k svátku přeju vše nejlepší, sluníčko v duši i na obloze a posílám aspoň kytičku virtuálně léčivou

18.8.2009 12:12
renata

XXX.XXX.51.72

jirinajanickova napsal(a):
Milá Helenko, k svátku přeju vše nejlepší, sluníčko v duši i na obloze a posílám aspoň kytičku virtuálně léčivou

Tak na tak hezké přání jako jste dostala od Jiřinky nemám ,ale přesto i já Vám Helenko přeji vše nejlepší,zdraví a i to štěstí. Renata

18.8.2009 12:45
malaceskafarma

XXX.XXX.216.113

renata napsal(a):
Tak na tak hezké přání jako jste dostala od Jiřinky nemám ,ale přesto i já Vám Helenko přeji vše nejlepší,zdraví a i to štěstí. Renata

Helenko i já se připojím Vše nej nej nej k svátku! Honza

18.8.2009 13:36
uska

XXX.XXX.253.239

malaceskafarma napsal(a):
Helenko i já se připojím Vše nej nej nej k svátku! Honza

Jsou lidé, které milujeme,
slova, která vyslovíme,
lásky, na které vzpomínáme,
radost, kterou prožíváme
a přátelé, na které nezapomínáme.

Vše nejlepší k svátku přeje Ludmila

18.8.2009 14:12
lavacca

XXX.XXX.1.3

jirinajanickova napsal(a):

taky se přidám ke gratulacím.

Všechno nej, hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a úspěchů v chovu!

a malá virtuální kytička

18.8.2009 14:24
kozozrout

XXX.XXX.237.52

lavacca napsal(a):
taky se přidám ke gratulacím.

Všechno nej, hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a úspěchů v chovu!

a malá virtuální kytička

Helenko, přijmi i mé kozí přání, kozenku aspoň na obrázku k tvému svátku. Jarmila - kozí farma ROZINKA

18.8.2009 15:23
androvamilada

XXX.XXX.6.15

kozozrout napsal(a):
Helenko, přijmi i mé kozí přání, kozenku aspoň na obrázku k tvému svátku. Jarmila - kozí farma ROZINKA

Taky se přidáváme! Hodně štěstíčka a všeho nejlepšího přejí Macháčkovi.

18.8.2009 16:03
roklanka

XXX.XXX.6.67

androvamilada napsal(a):
Taky se přidáváme! Hodně štěstíčka a všeho nejlepšího přejí Macháčkovi.

Hodně,hodně zdraví,štěstí a chovatelských úspěchů.Barbora Schneedorferová-Roklanka

18.8.2009 19:22
klihostezka

XXX.XXX.98.180

roklanka napsal(a):
Hodně,hodně zdraví,štěstí a chovatelských úspěchů.Barbora Schneedorferová-Roklanka

Taky Helenko, díky za všechny rady s citem pronesené, ať se Vám daří Mějte se co nejlíp!!!!

19.8.2009 08:28
hehe

XXX.XXX.2.122

klihostezka napsal(a):
Taky Helenko, díky za všechny rady s citem pronesené, ať se Vám daří Mějte se co nejlíp!!!!

Milí moji , vy jste mě dali ..... Já vůbec nemám slov.... A uznejte, to je co říct... Moc děkuju za tento Váš virtuální dárek .. Kdo pojedete okolo Živitelky, Č.Budějovice, 27 .8. až 1.9. budu tam za kydače a prodavače.. U koz a oveček, pochopitelně. Tak se stavte - máte to při jednom ... Helena

19.8.2009 12:51
judyna

XXX.XXX.220.131

hehe napsal(a):
Milí moji , vy jste mě dali ..... Já vůbec nemám slov.... A uznejte, to je co říct... Moc děkuju za tento Váš virtuální dárek .. Kdo pojedete okolo Živitelky, Č.Budějovice, 27 .8. až 1.9. budu tam za kydače a prodavače.. U koz a oveček, pochopitelně. Tak se stavte - máte to při jednom ... Helena

Milá Helenko, připojuji se k řadě gratulantů- přijmi i ode mě přání k svátku. A taky velký dík za rady, které mě podržely poslední nad vodou.....Judyna

19.8.2009 13:58
renata

XXX.XXX.51.72

judyna napsal(a):
Milá Helenko, připojuji se k řadě gratulantů- přijmi i ode mě přání k svátku. A taky velký dík za rady, které mě podržely poslední nad vodou.....Judyna

No Helenko ,nikdy jsme se nepotkali ,ale vypadáte nějak odpočatě ,moc vám to sluší,asi vám letošní léto prospívá. Renata

Přidejte reakci

Přidat smajlík