Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.12.2009 07:36
danurba

XXX.XXX.204.155

dobrý den, jeden můj známý by potřeboval akutně udat karpatského kozla, protože mu přeskakuje všechny ohrady a utíká. Má inzeráty na ifauně, že ho prodá, ale shání třeba i jen někoho, kdo by se ho ujal než mu postaví výběh s hoooodně vysokým plotem. Kozel je registrovaný, krásný, mohutný, pěkně rostlý, čistokrevný ale bez papírů. Nenapadá vás, co s ním? Jinak půjde vietnamcům do hrnce .

1.12.2009 08:05
agentka

XXX.XXX.24.188

danurba napsal(a):
dobrý den, jeden můj známý by potřeboval akutně udat karpatského kozla, protože mu přeskakuje všechny ohrady a utíká. Má inzeráty na ifauně, že ho prodá, ale shání třeba i jen někoho, kdo by se ho ujal než mu postaví výběh s hoooodně vysokým plotem. Kozel je registrovaný, krásný, mohutný, pěkně rostlý, čistokrevný ale bez papírů. Nenapadá vás, co s ním? Jinak půjde vietnamcům do hrnce .

toho neumí někde zavřít - však by se mu zas tolik nestalo a nebo v nejhorším uvázat než jak říkáte postaví ohrady - já bych to tak řešila pokud bych se ho nechtěla vyloženě zbavit , ale zase prodejte kozla který bude u nových majitelů vyvádět stejně nebo jim ještě uteče

1.12.2009 12:07
jirinajanickova

XXX.XXX.99.226

danurba napsal(a):

Je sám? Nemá žádné stádo ? - aspoň ovce, nebo jiného zvířecího kamaráda? Pak by nebylo divu, že zdrhá - koza je zvíře stádové a nesmírně společenské - kozel touží po společnosti - když už nic jiného, tak aspoň holky na připuštění - máme období kozích svateb !!!

1.12.2009 12:19
danurba

XXX.XXX.204.155

jirinajanickova napsal(a):
Je sám? Nemá žádné stádo ? - aspoň ovce, nebo jiného zvířecího kamaráda? Pak by nebylo divu, že zdrhá - koza je zvíře stádové a nesmírně společenské - kozel touží po společnosti - když už nic jiného, tak aspoň holky na připuštění - máme období kozích svateb !!!

jasně, že je ve stádě. On neutíká nikam daleko, jen za plot, jenže je to ve městě, kde by to mohlo být nebezpečné pro něj i pro ostatní. Proč ho nezavřou, to přesně nevím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík