Národní výstava Litomyšl

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

hanka mkf

20.5.2006 21:19
hanka mkf

berta napsal(a):
Hnědý přítulný kozlík.

A víte, že tento přítulný kozlík byl šampionem trhu? Je to kozel pana Víta Vrby, bylo mu 85 let, chov koz dělá již od mládí, zasloužil se o šlechtění, KU koz. Chová i ovečky.
Velice nedávno byl oceněn ZLATÝM ROUNEM, to je to nejvyšší ocenění za chovatelství.
A proč vám to píšu? Pan Vrba mě tehdy zavolal, velice pěkně jsem si s ním popovídala, dostala jsem od něho veškerou kozařskou literaturu, kterou mě svěřil, abych šla po jeho kolejích. Já si toho velice dodnes vážím.
Tímto mu alespoň veřejně poděkuji.
Hanka Maturová - Malá kozí farma Kamínka

20.5.2006 21:58

hanka mkf napsal(a):
A víte, že tento přítulný kozlík byl šampionem trhu? Je to kozel pana Víta Vrby, bylo mu 85 let, chov koz dělá již od mládí, zasloužil se o šlechtění, KU koz. Chová i ovečky.
Velice nedávno byl oceněn ZLATÝM ROUNEM, to je to nejvyšší ocenění za chovatelství.
A proč vám to píšu? Pan Vrba mě tehdy zavolal, velice pěkně jsem si s ním popovídala, dostala jsem od něho veškerou kozařskou literaturu, kterou mě svěřil, abych šla po jeho kolejích. Já si toho velice dodnes vážím.
Tímto mu alespoň veřejně poděkuji.
Hanka Maturová - Malá kozí farma Kamínka

Tak tedy pan Vrba při přebírání ocenění, tentokrát za bílého kozlíka (ten byl také přítulný).

Přidejte reakci

Přidat smajlík