Vážení a milí, moc ráda bych se vám pochlubila naší svatbou, která se konala tuto sobotu. Kozí špalír byl přede mnou utajen a bylo to obrovské překvapení, ze kterého jsem byla víc dojatá než ze slov toho pána s medailí na krku
svědkyně trvala na tom, že chce mít taky na šatech kozí kopýtkové razítka
Všem moc moc díky za přání
Svatební den byl krásný, až je to k neuvěření, jak nám vyšlo počasí. Zato dnes to stojí za to, od noci intenzivně prší, výběhy přetékají vrchem, ve sklepě půl metru vody, dva dny před svatbou se mi záhadně ztratily slepice i s kohoutkem, koně nemám kam dát, protože i ve výběhu na kopci se boří po spěnky, jsou našlapaní ve stáji (10 kousků plus hříbě), včera jsem mluvila s naším dodavatelem sena - u nás se letos první seno sušit nebude, na loukách je po kolena vody a všechno shnije. Otázka bude, kam se pak cena sena vyšphá a kolik budem dávat za dopravu sena z oblastí, kde se usuší... Vím, že lidstvo už postihly daleko daleko horší události, ale už jsem z toho unavená...
Ale hlavně že jsme zdraví - opakovat desetkrát denně, aby se člověk nezbláznil...
Děkuji moc, Jiřinko . No prý jsme byli dost vyjímečná svatba - paní matrikářce budu posílat fotky emailem. Tak trošku si "mnu ruce", že to je dost dobrý (i když neplánovaný) marketingový tah pro naši budoucí mléčnou produkci
A můj muž Tomík určitě skvělý parťák je - sice do svých 32 let netušil, že je tělem i duší zemědělec, ale teď už to ví a já bych možná měla častěji děkovat "tam nahoru", že jsme se našli
Mít vedle sebe takového člověka je důležitější než všechny poklady světa