Rád bych všem milým pisatelům tady na ifauně ukázal pár fotek.Kvalita není nic moc,foceno mobilem.Hezký den,Tomáš
Dano,moc dekuju.Vysoka neni.Zda se mi,jako by mela kratsi nohy,ale to byly vsechny kozy toho majitele.Osvalena je opravdu hodne.Necham se prekvapit,vsak za rok v tuto dobu uz budu vedet....a za tyden k ni bude jeste hneda kamoska od TebeTomas ...PS:Uz mam plan na zvetseni chleva,a navedla me te myslence jedna Tva rada
Roklanko,dekuju.Uz se otrkavaZere jak nevazana,coz me tesi.Je narozena pocatkem dubna.Muj odhad je tak 25 (28?) kg.Je o dost vetsi nez moje kuzlata (o mesic mladsi).Mam z ni radost.Prekvapilo me,ze ma cecky skoro jak muj palec.Byla dlouho u matky na pastve,tak snad by mela mit dobry zaklad.Puvod by mel byt take ok.Ostatni uz zalezi na me,na peci,na krmeni,ale take na nahodach a prizni ci neprizni osudu.Tomas
Vy jste neměl naočkováno ? A přes očkování může být tak rychlý a smrtelný průběh ? A že by se to nepřetřásalo v médiích ( výskyt BT někde na našem území, dokonce s fatálním průběhem ) - ani odborných ?
Jsem zase protivná, co
?
Bílá kozička je pěkná - z té fotografie je sice vidět akorát horní linie a samozřejmě hlava, ale tyto znaky vypadají moc pěkně - doufám, že ani nohy a vemeno nebudou o nic horší a že se ten dobrý exteriér též promítne v užitkovosti
Jinak mate pravdu,Jirino,podle toho,co se pise,by prubeh nemel byt tak rychly a vzdy smrtelny.Ale ja nejsme veterinar,zkusenosti nemam a jsem odkazany jen na to,co se doctu nebo mi nekdo rekne....Tento tyden se chystam za znamou veterinarkou,tak to jeste proberem....Jinak ta bila koza mi fakt dela radost,kazdym dnem se boji min a min,dnes se uz nechala i vykartacovat,je sikulka.Navic hrozne dobre zere,neni mlsna ani umecena.Uz jsem s ni zkousel jit na pastu,uplne v pohode prosla na voditku dvur a ves,jakoby to znala.S hermafroditem si moc rozumi,vcera blbli a pak se smajchlovali na zemi.Jeste poslu nejake lepsi fotky.Jo,nohy ma silne,osvalene,jen trochu kratsi.Veminko se zda dobre.S Danou jsem se shodl,ze nam silne pripomina kozu sanskou.Teda ja ja videl sanskou jen na obrazcichMa v ni nase bila koza puvod?Tomas