Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.12.2010 17:07

Ta fotka je z dneška. Neměl by být teď na zimu víc vykrmený ?

9.12.2010 17:56
lavacca

XXX.XXX.1.3

Myslím, že rozhodně měl. Kdy jste naposledy odčervovali? Pokud ještě ne, určitě bych odčervila, zvýšila mu krmnou dávku a dál ho hlídala, zda začal už přibírat.. Nepřijde mi normální, aby byla takto hubený smajlík - zvlášť teď před zimou, kdy všechna zvířata dost zatučněla.

9.12.2010 18:25

On není můj. Je tu ve vsi na připuštění u ovcí a zaujal mě svou vychrtlostí. Odčervený je.

9.12.2010 19:50
lavacca

XXX.XXX.1.3

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
On není můj. Je tu ve vsi na připuštění u ovcí a zaujal mě svou vychrtlostí. Odčervený je.

Aha, tak to vyřiďte majitelům. :-) Myslím, že takto hubený beran nebude ani tak výkonný. smajlík:-|

9.12.2010 19:55
anyt

XXX.XXX.18.25

Mno, ten beran je teda strašně moc vychrtlý a podle fotky vidím, že ostříhaný nejspíš nebude-vypadá to, že mu ta vlna podvýživou vypadala! Berani sice při své "sezoně" hubnou, protože nežerou a hlídají si nevěsty, ale toto je fakt moc.Měli by to začít řešit, nebo jim brzy pojde.Náš beran byl na noc zavřený, aby moc nehubl, ráno dostal nažrat a pak vyrazil na nevěsty:-)Any

SugarFree

11.12.2010 10:26
SugarFree

XXX.XXX.207.186

To by me teda zajimalo, kolik ovci zabrezne... Ten beran spotrebuje veskerou energii prijatou krmivem na vlastni zachovu, na produkci spermii uz zadne ziviny nezbudou. Byt majitelem, nemam odvahu takove zvire vubec k ovcim pustit smajlík!

11.12.2010 18:38
lavacca

XXX.XXX.1.3

SugarFree napsal(a):
To by me teda zajimalo, kolik ovci zabrezne... Ten beran spotrebuje veskerou energii prijatou krmivem na vlastni zachovu, na produkci spermii uz zadne ziviny nezbudou. Byt majitelem, nemam odvahu takove zvire vubec k ovcim pustit smajlík!

Leda že by si řekl, že za chvíli pojde, tak musí ještě rychle stihnout nějaké to potomstvo...:-|

20.12.2010 21:36

Tak beran ještě přežívá, ale ulehl a vstávat se mu nechtělo ( nebo nemohl). Výrok veterináře byl - porazit, nikdy už z něj nic slušného nebude. Majitel si ho odvezl s tím, že ho uloží do tepla a snad se mu povede ho vykrmit.

20.12.2010 22:31
anyt

XXX.XXX.199.220

Chudák...zřejmě ketoza....Se ani nedivím, v těchto mrazech...:-(

21.12.2010 12:06
lavacca

XXX.XXX.1.3

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak beran ještě přežívá, ale ulehl a vstávat se mu nechtělo ( nebo nemohl). Výrok veterináře byl - porazit, nikdy už z něj nic slušného nebude. Majitel si ho odvezl s tím, že ho uloží do tepla a snad se mu povede ho vykrmit.

myslím, že by bylo lepší, kdyby mu to trápení zkrátil. :-| Ono takhle zvíře nevyhubne za pár dní, takže je s podivem, že si to neuvědomil dřív. smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík