Také máte takového vynalézavého berana ? Ten náš je takový koumes, že už se nenamáhá tahat seno přes kari - síť a skočí si přímo do jesliček. Proč by si také pořád odíral čumák, že jo ?
Šikulka. Nám to dělal přes zimu Béďa.
Jinak nechci tě Evi děsit, ale bojím se, že Jonášovi jde ten levý toulec moc k hlavě. Po zkušenosti s Béďou už jsem na ty toulce vysloveně vysazená a okukuju. Bála jsem se toho i u Drobka, ale naštěstí mu jdou dobře od hlavy jako jeho tátovi.
A co ovečky, kulatí se?
Naše "mini" parta - miniovečky a miniprasátka.
Zuzi, zatím mají dvě bílé ovečky zvětšená vemínka, jinak ostatní se tváří jako, že nic, tak uvidíme. Pokud jsou březí tak to bude letos o dost později než vloni. Také jsem moc zvědavá na Rozinku a Albínku. Ty měly ty převrácené polohy jehňátek, jestli vůbec zabřezly.
Jinak z Jonáše se stává také pěkný vykuk a to si ho nikdo od začátku co k nám přišel nevšímal.
Toulce sledujeme, má je mnohem těsnější než měl Mates, ale stáčí se mu pryč od hlavy, tak snad to bude OK.
rybka
napsal(a):
Zuzi, zatím mají dvě bílé ovečky zvětšená vemínka, jinak ostatní se tváří jako, že nic, tak uvidíme. Pokud jsou březí tak to bude letos o dost později než vloni. Také jsem moc zvědavá na Rozinku a Albínku. Ty měly ty převrácené polohy jehňátek, jestli vůbec zabřezly.
Jinak z Jonáše se stává také pěkný vykuk a to si ho nikdo od začátku co k nám přišel nevšímal.
Toulce sledujeme, má je mnohem těsnější než měl Mates, ale stáčí se mu pryč od hlavy, tak snad to bude OK.
Tak hlavně aby byly porody už bez problémů. Na mě si to zkusil Drobek jen jednou, chytila jsem ho, přisedla a jak rychle mazal ode mně a vyhybá se div ne obloukem.
U nás Drobek až otravně běhá pořád za Amálkou a Isabellou, které se dost kulatí. Květuška vypadá, že bude až později. Tipuji cca měsíc po holkách. Já si říkám, radši ať je později a bez problémů než dřív s problémy. Na druhou stranu jsem strašně zvědavá, zda se povede malé karamelče. A zda bude sestřička Květušky či ne.
V úterý 29.3. má termín naše briťulka, tak jsem teď v pohotovosti. Vlastně mi ta pohotovost skončí až koncem června, kdy už by měly být všechny holky odrozené. Hold, nenudím se.
A neodolám - náš Drobík 1.3.