Kamerunský kozel s POP

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2011 10:01
bischof.vlastimil

XXX.XXX.209.186

Dobrý den,
hledám pro známou kamerunského kozla s POP nemáte někdo na prodej nebo nevíte o někom? Děkuji 777593032 nebo bischof.vlastimil@seznam.cz

4.4.2011 12:03
lamero

XXX.XXX.246.214

bischof.vlastimil napsal(a):
Dobrý den,
hledám pro známou kamerunského kozla s POP nemáte někdo na prodej nebo nevíte o někom? Děkuji 777593032 nebo bischof.vlastimil@seznam.cz

Kamerunského kozla s POP hledáte marně. Toto plemeno nemá standard a tudíž ani plemennou knihu, takže mu nemůže být vystaven PoP.V Česku je takto ošetřena jen koza zakrslá, která je původem z Holandska. Bihužel zatím je tady jen jeden zakrslý kozel s PoP, a ten je u nás.:-|
Pokud se letos podaří po něm odchovat pěkné kozlíky, pak by tu nějaká šance byla. Jinak si ho samozřejmě můžete dovézt z Holandska, jako jsem to udělal před dvěma lety jásmajlík

4.4.2011 16:54
bischof.vlastimil

XXX.XXX.209.186

lamero napsal(a):
Kamerunského kozla s POP hledáte marně. Toto plemeno nemá standard a tudíž ani plemennou knihu, takže mu nemůže být vystaven PoP.V Česku je takto ošetřena jen koza zakrslá, která je původem z Holandska. Bihužel zatím je tady jen jeden zakrslý kozel s PoP, a ten je u nás.:-|
Pokud se letos podaří po něm odchovat pěkné kozlíky, pak by tu nějaká šance byla. Jinak si ho samozřejmě můžete dovézt z Holandska, jako jsem to udělal před dvěma lety jásmajlík

Já jsem právě myslel jestli někdo nezná chov na SK, atd..... Kamarádka je totiž dost zatvrzelá :-)

4.4.2011 16:56
bischof.vlastimil

XXX.XXX.209.186

lamero napsal(a):

Ale Vaši nabídku jí samozřejmě přetlumočím ale když jsem jí o zakrslích říkal nebyla moc nadšená

4.4.2011 19:58
lamero

XXX.XXX.246.214

V žádné případě se nevnucuji. Jen jsem chtěl vysvětlit, jak je to s "kamerunskou kozou". Já mám několikanásobně větší poptávku na zakrslé, než můžu pokrýt:-)

6.4.2011 20:08
bischof.vlastimil

XXX.XXX.209.186

Oni jsou teď v modě všechno barevné je mooooc líbivé :-)

18.6.2012 12:37
evikaa

XXX.XXX.212.18

Dobrý den,pokud je inzerát ještě aktuální tak mám na prodej kamerunského kozla staří dva roky cena 1200,-.Richterová

18.6.2012 22:40
bischof.vlastimil

XXX.XXX.209.186

již to není aktuální ale děkuji za zájem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík