Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2011 11:50
jony

XXX.XXX.164.223

Dobrý den,vespolek...Poslušně hlásím,že se vracím zpět sem mezi Vás drazí přátelé.Přes měsíc jsem tu nebyl,potřeboval jsem se tak trochu oklepat,z těch hrůz co mě od března potkávali.Démonek celkem prospívá,dokonce mi rozdojil jalovou a uplně zasušenou kozu.Tak dlouho jsem ho pod ní strkal,až se můra z toho všeho rozdojila a téměř měsíčního ho přijala za svého.Jinak jsem Vám také chtěl sdělit že jsem si přivezl 2 kozy z pastvin asi 14 dní před porodama jsou to sestry udajně kříženky bílé a burské.Naschvál píši údajně nebot ta jedna je schopna na jedno podojení dát 2,5 litru.Dám sem fotky at můžete posoudit sami.Nicméně obě kozenky povili po 2 kuzlátkách,jedna bez problémů,druhá hororově,ale zvládli jsme to.

12.5.2011 12:01
jberestk

XXX.XXX.28.154

jony napsal(a):
Dobrý den,vespolek...Poslušně hlásím,že se vracím zpět sem mezi Vás drazí přátelé.Přes měsíc jsem tu nebyl,potřeboval jsem se tak trochu oklepat,z těch hrůz co mě od března potkávali.Démonek celkem prospívá,dokonce mi rozdojil jalovou a uplně zasušenou kozu.Tak dlouho jsem ho pod ní strkal,až se můra z toho všeho rozdojila a téměř měsíčního ho přijala za svého.Jinak jsem Vám také chtěl sdělit že jsem si přivezl 2 kozy z pastvin asi 14 dní před porodama jsou to sestry udajně kříženky bílé a burské.Naschvál píši údajně nebot ta jedna je schopna na jedno podojení dát 2,5 litru.Dám sem fotky at můžete posoudit sami.Nicméně obě kozenky povili po 2 kuzlátkách,jedna bez problémů,druhá hororově,ale zvládli jsme to.

Jony - gratulace ke kozenkám, a velký dík, že jste zůstal. Přeji jen vše dobré Jana B.smajlík

12.5.2011 13:59
roklanka

XXX.XXX.215.166

smajlíksmajlík ,jsem ráda,že vás tu vidím a ještě radši,že jste to nevzdal :-)

12.5.2011 14:23
borokoz

XXX.XXX.115.162

....Jsem taky ráda-držím pěsti a už jen štěstí........borokoz

12.5.2011 15:40
jony

XXX.XXX.164.223

Díky za podporu,nevzdal jsem to díky Vám všem tady,ale moc tomu nescházelo,bylo to s chlupem,jinak nádherná kůzlata,taky dám fotky ,ale až po 22 večer,ještě tu potřebuji něco doinstalovat na pc,sám to neudělám,tak musím počkat až brácha přijde z odpolední,všem moc děkuji.JONY.Ze čtyř nových přírůstků mám 3 kozenky a jednoho kozlíka.Opět černý jak uhel......Takový druhý démon.

12.5.2011 16:29
tomasnix

XXX.XXX.222.130

To je moooc potesujici zprava.Gratulu a preju uz jen same radosti a uspechy.Tomas

Přidejte reakci

Přidat smajlík