Ovce H......á
Dobrý den, dovolte mi představit se. Patřím ke zvláštnímu druhu. Tvářím se jako quesantka, ale něco se mnou je. Asi mám v nepořádku barvu, vlnu, jsem přerostlá, mám křivý nohy nebo nějakou nemoc. Rozhodně standard nesplňuju. Jsem ale velmi exotická, neb jsem přifrčela z veliké dálky. Bez jakéhokoli dokladu, vyšetření a ve své původní domovině jsem dávno úředně vedená coby chcíplá... Proto zásadně nemám známky, podle čehož mě poznáte. Dírky po známkách většinou v uších mám. Mám ale i své lepší stránky. Jsem trochu lacinější, než je obvyklé. To proto, aby se na mě nějaký trouba nachytal... Mám ještě sestřičku. Jmenuje se H......á zakrslá koza. Vlastnosti máme velmi podobné a "zcela legálně" nás dovezla ta samá známá firma, po které máme druhový název. Plemenářská veterinární inspekce bude mít zaručeně radost, až nás u někoho z vás uvidí...
Řeknu Vám jeden vtip ,za který Vás na Slovensku budou mít moc rádi.Letěl Pámbůh s pytlem čuráků a jak letěl nad Tatrami,tak si špatně spočítal výšku a tím pytlem zachytil o špičku Lomnického štítu a obsah pytle se začal sypat ven.Nejdřív se chtěl vrátit zpět ,ale pak mávl rukou a jen lakonicky řekl:Tady bude Slovensko!A z obsahu toho pytle pochází i bačové,někteří mladí, někteří staří.Jako v té slovenské písničce :Ja som bača velmi starý,ešte sa mi kedy tedy postaví,postaví....
alpaka
napsal(a):
Řeknu Vám jeden vtip ,za který Vás na Slovensku budou mít moc rádi.Letěl Pámbůh s pytlem čuráků a jak letěl nad Tatrami,tak si špatně spočítal výšku a tím pytlem zachytil o špičku Lomnického štítu a obsah pytle se začal sypat ven.Nejdřív se chtěl vrátit zpět ,ale pak mávl rukou a jen lakonicky řekl:Tady bude Slovensko!A z obsahu toho pytle pochází i bačové,někteří mladí, někteří staří.Jako v té slovenské písničce :Ja som bača velmi starý,ešte sa mi kedy tedy postaví,postaví....
Trafená hus zagágala. To by na túto rozlohu mesel .mať tie vrecia aspon dve.Napiště niečo na zasmiatie, toto ma moc nepobavilo. U nás je krásne a náladu si nenechám zkaziť.
alpaka
napsal(a):
Vtip by měl být vtipný,toto je ubohost. A je to jinak,ten pytel se roztrhl už na nebesích a rozsypal se po celé zeměkouli a Vy , jste zářivý příklad,že se to dostalo až k nám.
marketazalbre
napsal(a):
No dobrá... vtip se nepovedl, ale stejně tak se nepovedl dotaz starého bači. Asi jsem blondýna, ale nepochopila jsem, o co v založené diskuzním tématu vlastně šlo...jestli on nechtěl potěšit ty ifauňáky rýpaly, kteří už dlouho do ničeho nerýpli...?
myslím, že příspěvek bači je výstižný...a kdo ví, o čem mluví se min. pousměje, ostatní to asi nepochopí.... a ten vtip byl ubohý, hodně ubohý...
lavacca
napsal(a):
myslím, že příspěvek bači je výstižný...a kdo ví, o čem mluví se min. pousměje, ostatní to asi nepochopí.... a ten vtip byl ubohý, hodně ubohý...
Zuzka má pravdu, je to narážka na obchodníka se zaručeně "pravými a čistokrevnými zvířaty", které se později ukáží jako naprostý brak vyřazený z chovu byť zahraničního.
Jinak vtip jsem také nepochopil??? Tímto zdravím všechny velmi staré bači