Hledám kamerunského kozlíka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.8.2011 13:50
janička

XXX.XXX.144.30

Dobrý den, chtěla bych poprosit jestli někdo neví nějaké informace o tomto kamerunském kozlíkovi, kterému v únoru budou dva roky. Kozlík měl na hlavě krásnou čupřinu a tím byl velice nádherný(možná, že ji teď nemá), na konci zad má místy tmavě hnědou srst, býlou srst má nad čumákem kolem uší a tenkou bílou objímkou kolem krku. Jinač je černý Prodávala jsem ho 20.11. 2010 (myslim, že někam k Nymburku nebo Rumburku.) smajlíkVezli jsme ho do Žďáru nad Sázavou na vlak, kam si pro něj přijel jeho nový majitel (postarší pán). Byl to náš oblíbený kozlík, a proto bych se touto cestou ráda o něm něco dozvěděla. Např. jestli ještě vůbec žije a jestli-že ano, tak jak se mu daří. Nevadí mi jestli zprávy budou dobré nebo špatné, ale přesto bych byla velice ráda, kdyby jsem se o něm ještě něco dozvěděla (třeba co se s ním za ten skoro celý rok stalo.) Předem moc děkuji za jakékoliv informace za které budu moc vděčná.

24.8.2011 16:36
uška

XXX.XXX.253.239

Pokud jste je prodávala vloni, tak by měl být oznámkovám a převeden na nového majitele. Podle čísla hospodářství můžete zjistit adresu kupujícího. Pokud nebyl kozlík oznámkován, tak k prodeji máte kupní smlovu s adresou nového majitele. A pokud děláte vše na černo, tak máte s hledáním smůlu a ještě na sebe upozorňujete. Jinak přeji štěstí v pátrání, třeba se vám někdo ozve a bude nápomocen.
Ludmila

Přidejte reakci

Přidat smajlík