Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2011 12:58
clasic

XXX.XXX.85.88

Ahojte ,
pokud máte něčeho nadbytek nebo chcete něco prodat ohledně oveček a jejich ustájení, dávejte to sem, lidé pořád něco shání .

18.9.2011 15:09
datel

XXX.XXX.179.215

No ja bych spis mel poptavku. 3ks zeleznejch jesli na seno pro kozy. klidne rezavych natru si sam.

18.9.2011 15:46
renata

XXX.XXX.226.244

Já vám dám tip. Železné jesle mi vyrobil kovář dle mého požadavku. Renata

18.9.2011 16:46
lamero

XXX.XXX.246.214

renata napsal(a):
Já vám dám tip. Železné jesle mi vyrobil kovář dle mého požadavku. Renata

Jsem schopen vyrobit jakékoliv jesle. problém, je v tom, že každý má úplně jinou představu o tom, jak ty pravé jesle mají být udělané. Pokud by někdo dokázal přesně popsat, nejlépe s náčrtkem s rozměry, tak není problém vyrobit.

18.9.2011 17:05
masak

XXX.XXX.253.239

dotaz - vite k čemu slouží zde inzerce ?Je tam nabídka i poptávka tak proč to taháte sem?

18.9.2011 17:32
clasic

XXX.XXX.85.88

masak napsal(a):
dotaz - vite k čemu slouží zde inzerce ?Je tam nabídka i poptávka tak proč to taháte sem?

A proč ne? Jestli vám to vadí, tak sem nechoďte.

18.9.2011 17:39
lavacca

XXX.XXX.1.3

masak napsal(a):

já např. beru zdejší bazárek jako prodej a koupi lidí, co chodí přímo na diskuzi. Spousta lidí na fauně inzeruje bez toho, aby se jukla do diskuze...

PS: Jako jesle se nám zatím nejvíce osvědčil železný kruh - původně na velikou skleněnou lahev na víno. Ovečky si to z něj krásně vytáhnu a přitom si to nehází na záda, tudíž vlna zůstává čistější a je méně vytahaného sena. Vyfotím, změřím to, a dám sem rozměry.

18.9.2011 17:43
clasic

XXX.XXX.85.88

lavacca napsal(a):
já např. beru zdejší bazárek jako prodej a koupi lidí, co chodí přímo na diskuzi. Spousta lidí na fauně inzeruje bez toho, aby se jukla do diskuze...

PS: Jako jesle se nám zatím nejvíce osvědčil železný kruh - původně na velikou skleněnou lahev na víno. Ovečky si to z něj krásně vytáhnu a přitom si to nehází na záda, tudíž vlna zůstává čistější a je méně vytahaného sena. Vyfotím, změřím to, a dám sem rozměry.

Jee, mohla byste tedy dát sem foto? Nebo mi jej pošlete na yvonne.z@centrum.cz pořád nevím do čeho dát seno na zimu a do sítě se mi pořád motajíí potvory malý

19.9.2011 11:06
gajdovka

XXX.XXX.4.30

clasic napsal(a):
A proč ne? Jestli vám to vadí, tak sem nechoďte.

19.9.2011 11:12
gajdovka

XXX.XXX.4.30

myslíte,takový ten kruh na seno ?To by bylo super, kdyby to někdo popsal, vyfotil a ještě vymyslel, aby to nezmoklo.

19.9.2011 13:02
lavacca

XXX.XXX.1.3

clasic napsal(a):
Jee, mohla byste tedy dát sem foto? Nebo mi jej pošlete na yvonne.z@centrum.cz pořád nevím do čeho dát seno na zimu a do sítě se mi pořád motajíí potvory malý

Tak přikládám slíbené foto naše "seníku". Přes rok ovcí sem tam dojedeme na lepší trávu, tak jim to do toho taky dáváme. Aspoň to nepošlapou. Jinak je to pro miniovečky - větším ovcím by se to muselo udělat s velkou pravděpodobností vyšší. Teď z toho jedí 3 ovce + beran, v zimě buď nandáme jen 1x tak, že to "přetéká" nebo ráno a večer, popř. pokud dojí, šup s dalším. No, však to znáte. Stelou si z toho minimálně.

19.9.2011 13:03
lavacca

XXX.XXX.1.3

jinak poslední "patro" je nechané prázdné, aby se seno od země nešpinilo a nevlhlo. Je tam daný drátěný "pavouk" viz foto.

19.9.2011 13:04
lavacca

XXX.XXX.1.3

a spokojená konzumetka. :)

PS: Ovečka stojí ještě na kamení, ne že by měla těch 50 cm v kohoutku jako ten koš.

19.9.2011 15:03
clasic

XXX.XXX.85.88

lavacca napsal(a):
a spokojená konzumetka. :)

PS: Ovečka stojí ještě na kamení, ne že by měla těch 50 cm v kohoutku jako ten koš.

Můj beránek pořád na vše skáče, nechat to tedy určitě v této výšce?

19.9.2011 15:48
lavacca

XXX.XXX.1.3

clasic napsal(a):
Můj beránek pořád na vše skáče, nechat to tedy určitě v této výšce?

Já ten "koš" zatahuju pod střechu (aby do něj nepršelo), tak do něj z vrchu moc nemůžou. Drobek /ani ostatní" do něj nijak horem ještě nelezl. případně udělat vyšší či poklop.

19.9.2011 17:06
clasic

XXX.XXX.85.88

lavacca napsal(a):
Já ten "koš" zatahuju pod střechu (aby do něj nepršelo), tak do něj z vrchu moc nemůžou. Drobek /ani ostatní" do něj nijak horem ještě nelezl. případně udělat vyšší či poklop.

Děkuji moc

Přidejte reakci

Přidat smajlík