sara
napsal(a):
Jsou skvělý,jak se dají udržet kozy takhle v řadě .Je to výcvik,nebo jsou přilepený??
Toto stádečko růžových blech bylo s kámošema od sousedů celý den venku na louce , takže už vydrželi chvíli všema nohama na zemi .
A pak jsem mačkala asi stokrát spoušť a šíšala a zpívala a tajtrdlíkovala a vyráběla vzrůšo a všichni v chlívku se tlačili, aby měli na tu prdlou panicku dobrý výhled. No a pak devadesát devět fotek smažete a zbyla tahle. Žádný problém.Helena
hehe
napsal(a):
Toto stádečko růžových blech bylo s kámošema od sousedů celý den venku na louce , takže už vydrželi chvíli všema nohama na zemi .
A pak jsem mačkala asi stokrát spoušť a šíšala a zpívala a tajtrdlíkovala a vyráběla vzrůšo a všichni v chlívku se tlačili, aby měli na tu prdlou panicku dobrý výhled. No a pak devadesát devět fotek smažete a zbyla tahle. Žádný problém.Helena
Neskutečné..já bych ty naše seřadila snad jen pomocí vteřinového lepidla.Ono dá práci dostat alespon 2 tak ,aby nežraly foták a o nějakém pozování s nimi není řeč.Jinak tohle je zase ten náš kozí spolek...teda jen část.
hehe
napsal(a):
I já přidávám naše nadělení.Helena
Heleno, můžu se zeptat, jak je stará Vaše kozí máma, případně jméno+odkud ji máte? Jednu kozu jsme prodávali a vypadala úplně stejně (i když to asi všechny bílé bezrohé ). Tak jen pátrám, zda by to nemohla být třeba ona-ztratili jsme s ní kontakt.
Na fotce jsou její dětičky- ty bílé
lerry
napsal(a):
Heleno, můžu se zeptat, jak je stará Vaše kozí máma, případně jméno+odkud ji máte? Jednu kozu jsme prodávali a vypadala úplně stejně (i když to asi všechny bílé bezrohé ). Tak jen pátrám, zda by to nemohla být třeba ona-ztratili jsme s ní kontakt.
Na fotce jsou její dětičky- ty bílé
Naše Róza je u nás od dětství, je z chovné farmy v Bílsku od Špatných v Jižních Čechách / u Bavorova /.Narodila se až v dubnu / 2002 /, poprvé jsme ji tedy nepřipouštěli ,takže měla jedny kůzlata.Teď jsou jí dva roky a kus.Helena
daty
napsal(a):
Ne ne, není...to je u mé babičky v Kácově...
Koza taky potřebuje mít sexi úsměv!