Hlídání ohrad přes kamerový systém

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.1.2012 11:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím všechny

protože se mi poslední dobou stávají =nehody= u ovcí na druhé pastvině, rozhodl jsem se instalovat kamery s nočním viděním a přenosem přes internet
Kameru jsem po delší době našel vyhovující, ale problém je, že na pozemku nemám elektriku a tak nevím, jak kameru k internetu připojit (respektive jak mít na pozemku wifi vysílač) kamera sama jede na baterky

nemáte někdo nějaký nápad ideálně podložený zkušeností?

26.1.2012 15:48
fisjir

XXX.XXX.75.212

Napadají mě jen dvě varianty napajení buď solární panel s menší baterií nebo větší baterie, bezstarostný je spíše solární panel, baterie se mucí cca jednou za 3-4dny dobít, záleží na kapacitě a úplně nejlepší způsob je natáhnout dvojlinku s 12V. http://www.wifiobchod.cz/ICA-HM315W-H-264-CMOS-2Mpix-venkovni-IP-kam-ICR-IR-30m-IP66-ventilace-vyhrivani-WiFi_g827.html Nebo něco podobného. Levněji s wifi asi nepůjde v případě nedostatečného dosahu wifi zesilovač s anténou a dosah půjde asi kolem1-2km záleží na výkonu zesilovače, nezapomenout že se zesilovačem stoupne i spotřeba. Levnější varianta je zakoupení dvr recordéru na pamětové karty(nahrává i dokolečka) bez kamery se dá sehnat kolem 1500kč v případě problému přehrát manualně v PC. J.F.

Přidejte reakci

Přidat smajlík